Ādažnieki atņem punktu komandai "Talsu NSS/Krauzers"

22.12.2023

talsi_kalnietis_fin.jpg

Ādažu komanda "FBK SĀC/ENFRIHO" turpina demonstrēt, ka savā laukumā punktus var atņemt jebkurai pretiniecei. Šovakar ādažnieki savā laukumā uzņēma "Talsu NSS/Krauzers", kam piekāpās tikai pēcspēles metienos. "Bullīšos" ar 6:5 uzvarēja talsinieki, izšķirošais pēcspēles metiens Valtera Kalnieša kontā.

 

Ādažu sporta centrā "FBK SĀC/ENFRIHO" uzņēma komandu "Talsu NSS/Krauzers". Mača rezultātu atklāja mājinieki – 8. minūtē precīzi meta Niks Nagliņš (1:0). 14.minūtē talsinieki Andreja Šķerberga personā izmantoja savu skaitlisko vairākumu (1:1), bet pēc pirmā perioda vadībā ar vienu vārtu pārsvaru jau atkal bija ādažnieki – 2:1, golu iemeta Kristers Orlovs. Otrajā trešdaļā trīs bezatbildes vārtus guva viesi, izvirzoties vadībā ar 4:2. 46. minūtē rezultāts kļuva pat 5:2, bet mājinieki līdz pamatlaika beigām spēja atjaunot neizšķirtu – 5:5. Pagarinājuma desmit minūtes pagāja bez vārtu guvuma, bet pēcspēles metienos veiksme bija talsinieku pusē (4:3). Izšķirošo bullīti iemeta Valters Kalnietis, nodrošinot komandai "Talsu NSS/Krauzers" uzvaru ar 6:5 un divus punktus turnīra tabulā, kamēr "FBK SĀC/ENFRIHO" jāsamierinās ar vienu punktu.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina vārtsargu Sandiju Gabrielu Siliņu, kurš atvairīja 27 no 32 pretinieku metieniem. Rezultatīvākie viņa komandā ar diviem punktiem katram bija abi spēlējošie treneri – Toms Akmeņlauks un Artis Raitums. Arī Ādažu komandā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs – Emīls Zīverts, kurš tika galā ar 26 no 31 metiena. Pa diviem rezultativitātes punktiem viņa komandas biedriem Kristeram Orlovam, Jānim Boroduškam un Alvim Dālem. Pēc šīs uzvaras komandai "Talsu NSS/Krauzers" turnīra tabulā ir 28 punkti un 3. vieta, bet "FBK SĀC/ENFRIHO" ar 20 punktiem ieņem 7. vietu.

 

 

JUGLASCIEMS