Sākusies pieteikšanās Rīgas Florbola līgas 2. sezonai

19.07.2023

fun.jpg

Rīgas Florbola līgas (RFL) jaunā sezona turpināsies no 2023. gada septembra līdz 2024. gada maijam Rīgā un Pierīgā. Komandu pieteikumus iespējams iesniegt līdz 10. septembrim.

 

Turnīrā var piedalīties Rīgas pilsētas, kā arī citu pilsētu un novadu komandas, bet ar nosacījumu, ka mājas spēles jāaizvada Rīgā vai 70 km rādiusā no galvaspilsētas centra.

 

RFL iespēja piedalīties ikvienam spēlētājam, kurš dzimis ne vēlāk kā 2008. gadā. Komandas tiks dalītas divīzijās. Pieteikt jaunus spēlētājus drīkstēs visu sezonu, bet florbolistiem mainīt komandas atļauts līdz pāreju loga beigām 2024. gada 23. janvārī.

 

RFL spēle norisinās atbilstoši spēkā esošajiem Starptautiskās florbola federācijas (IFF) noteikumiem ar neefektīvo spēles laiku (3×20 minūtes ar 5 minūšu pārtraukumiem starp trešdaļām), pirmās un otrās trešdaļas pēdējā viena minūte un trešās trešdaļas pēdējās trīs minūtes tiek spēlēts efektīvais laiks. Ja spēles pamatlaikā rezultāts ir neizšķirts, tiek spēlēts 5 minūšu pagarinājums 3 pret 3.

 

Regulārajā turnīrā par uzvaru spēles pamatlaikā komanda saņems 2 punktus, par uzvaru pagarinājumā – 2 punktus, par uzvaru pēcspēles metienos – 2 punktus, par zaudējumu pēcspēles metienos – 1 punktus, par zaudējumu pagarinājumā 1 punktu, bet par zaudējumu spēles pamatlaikā – 0 punktu.

 

RFL komandas tiks dalītas divīzijās pēc spēka, to sastāvi tik izvērtēti, lai dalībniekiem būtu interesantākas spēles un aizraujošāks turnīrs.

 

Katrai komandai tiek garantētas 20 spēles (10 mājas spēles un 10 izbraukuma spēles, spēļu skaits var palielināties atkarībā no komandu skaita), spēļu fotogrāfijas, spēļu tiešraides, pēcspēles highlight, mēneša Top 10 skaistāko vārtu apskats, spēles MVP balvas, statistikas LFS mājaslapā, spēļu apskati mūsu mājaslapā, balvu fonds – 1000 EUR (1. divīzijas galvenā balva - 400 EUR dāvanu karte no sadarbības partneriem).

 

Dalības maksa: 550 EUR + 65 EUR par katru mājas spēli.

 

Nolikums: https://rigasflorbolaliga.files.wordpress.com/2023/05/rigas-florbola-ligas-2023_2024-nolikums.docx-1.pdf

 

Vārdiskais pieteikums: https://rigasflorbolaliga.files.wordpress.com/2023/05/komandas-vardiskais-pieteikums-paraugs-rfl-2.xlsx

 

E-pasta adrese jautājumiem: florbolaapvieniba@gmail.com

Whatsapp: 25429876

Turnīru organizē biedrība "Florbola Apvienība"

JUGLASCIEMS