"Līgatne" uzvar komandu "Irlava/Tukums"

04.02.2023

ligatne_21k.jpg

Šodien ELVI florbola līgas sievietēm spēlē "Līgatne" savā laukumā ar 6:5 uzvarēja komandu "Irlava/Tukums". Uzvarētāju labā pa 3 (2+1) punktiem guva māsas Adamanes – Liene un Madara.

 

Līgatnes sporta centrā notikušās spēles rezultātu 2. minūtē atklāja irlavniece Paula Zālmane (1:0). Pēc pirmā perioda vadībā ar 3:1 atradās līgatnietes, jo vienus vārtus viņu labā iemeta Liene Adamane, bet divus – Madara Adamane. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 5:1, bet pēdējā perioda sākumā mājinieces panāca jau 6:1. Atlikušajā laikā "Irlava/Tukums" guva četrus bezatbildes vārtus, bet uzvaru ar 6:5 svinēja "Līgatne".

 

Labākās spēlētājas balvu Līgatnes komandā saņēma Liene Adamane, kurai, tāpat kā viņas māsai Madarai Adamanei, 3 (2+1) rezultativitātes punkti. Par labāko starp irlavniecēm atzina Paulu Zālmani, kuras kontā 5 (3+2) punkti. Divus golus iemeta viņas komandas biedrene Kristīne Andrējeva. Pēc šīs spēles komandai "Līgatne" turnīra tabulā 14 punktu, bet joprojām priekšpēdējā vieta. Pēdējo vietu ieņem "Irlava/Tukums", kas pie punktiem vēl nav tikusi.

JUGLASCIEMS