"Lekrings" uz FBK SĀC rēķina spodrina statistiku

27.01.2023

lekrings_22.jpg

Sezonas rekorduzvaru svinēja ELVI florbola līgas vīriešiem čempione "Lekrings", kas šovakar Cēsīs ar 28:2 saplosīja komandu FBK SĀC. Uzvarētāju labā pa deviņiem rezultativitātes punktiem sakrāja Edgars Puriņš, Toms Rīsmanis un Artūrs Jurševskis.

 

Cēsīs pie "Lekringa" viesojās FBK SĀC. Abu komandu pirmajā tikšanās reizē, kas norisinājās Ādažu sporta centrā, cēsnieki izrādījās pārāki ar 12:7. Šīvakara mača pirmā perioda laikā Cēsu florbolisti guva sešus bezatbildes vārtus (6:0). Divus golus iemeta Edgars Puriņš, pa vienam – Jānis Melderis, Olafs Zvīnis, Andris Rajeckis un Bruno Beķeris. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija jau 16:0. Tikai 44. minūtē, kad cēsnieki bija guvuši jau 18 vārtus, ar golu izcēlās ādažnieks Ralfs Stratans (1:18). Līdz finālsvilpei "Lekrings" guva vēl desmit vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 28:2.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Emīls Dzalbs, kura kontā 2 (1+1) punkti. 2 (1+1) punkti arī Evertam Janušauskim. 5 (2+3) punktus sakrāja Andris Rajeckis, 6 (4+2) punkti Bruno Beķerim, 7 (6+1) punkti Olafam Zvīnim, bet pa deviņiem rezultativitātes punktiem sakrāja Edgars Puriņš, Toms Rīsmanis un Artūrs Jurševskis. Rezultatīvākais Ādažu komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Dēvids Osītis, bet labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Edgars Doniņš, kurš atvairīja 41 no 69 pretinieku metieniem. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekrings" ar 41 punktu turnīra tabulā pakāpās uz 2. vietu, bet FBK SĀC ar deviņiem punktiem atrodas priekšpēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS