"Talsu NSS/Krauzers" aizved trīs punktus no Rīgas

21.01.2023

rockets_talsi_2023.jpg

Pēc trim pēc kārtas piedzīvotiem zaudējumiem pie panākuma ELVI florbola līgā vīriešiem tikusi "Talsu NSS/Krauzers", kas šodien Rīgā ar 7:2 uzvarēja komandu "RTU/Rockets". Talsenieku panākuma galvenais kaldinātājs bija Toms Akmeņlauks, kura kontā 4 (2+2) rezultativitātes punkti.

 

"Talsu NSS/Krauzers" ciemojās Rīgā turnīra pastarītes pie "RTU/Rockets", ko savā laukumā bija sagrāvusi ar 15:3. Atbildes spēles rezultātu 11. minūtē atklāja talsenieks Mariss Bergmanis, bet 19. minūtē Dilans Kronentāls jau panāca 2:0. 19. minūtē Imants Lastovskis ar precīzu metienu uz rezultātu tablo "nodzēsa" mājinieku nulli – 1:2. Otrās trešdaļas laikā Talsu komanda guva trīs bezatbildes vārtus – 5:1. Atlikušajā laikā "Talsu NSS/Krauzers" veiksmīgi nosargāja savu pārsvaru un svinēja uzvaru ar 7:2.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Toms Akmeņlauks, kurš ar 4 (2+2) punktiem bija rezultatīvākais. Pa trim rezultativitātes punktiem Marisam Bergmanim un Artim Raitumam, bet divus golus iemeta Dilans Kronentāls. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Jēkabu Senkānu, kurš šajā mačā ar rezultativitāti neizcēlās. Pēc šīs uzvaras "Talsu NSS/Krauzers" ar 28 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 6. vietā, bet "RTU/Rockets" joprojām četri punkti un pēdējā pozīcija.

 

Foto: Edvards Baranovs


SF
JUGLASCIEMS