"Rubene" viesos sakauj "Bausku"

07.01.2023

rubene_keiss_22.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem astoto uzvaru izcīnījusi Kocēnu "Rubene", kas šovakar pretinieku laukumā ar 10:1 sagrāva "Bausku". Ar 5 (4+1) rezultativitātes punktiem uzvarētāju rindās izcēlās Jēkabs Keišs.

 

Kocēnu "Rubene" šovakar viesojās pie komandas "Bauska", kuru savā laukumā jau bija uzvarējusi ar 14:2. Atbildes spēles pirmajā periodā pēc Jēkaba Keiša, Dāvja Zēmeļa un Kārļa Dūmiņa vārtu guvumiem kocēnieši izvirzījās vadībā ar 3:0. Pēc otrās trešdaļas viesu pārsvars bija jau 6:0. 49. minūtē, kad Kocēnu florbolisti bija iemetuši jau astoņus golus, pie goda vārtu guvuma tika baušķenieki – 1:8. Golu iemeta Kaspars Čakāns. Finālsvilpe vēstīja par to, ka Kocēnu "Rubene" uzvarējusi ar 10:1.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju sastāvā ar 5 (4+1) punktiem bija Jēkabs Keišs. Pa trim rezultatīvām piespēlēm izdarīja Atis Stepāns un Kristers Babris, divus golus iemeta Dāvis Zēmelis, bet 2 (1+1) punkti Ingara Matisona kontā. Labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs Roberts Trepšs, kurš atvairīja 26 no 27 pretinieku metieniem. Kocēnu "Rubene" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ar 26 punktiem pakāpās uz 4. vietu, bet "Bauskai" joprojām 12 punktu un 9. vieta.

JUGLASCIEMS