"JeNo-2" un "Veterāni/DHLV" sāk sezonu Rīgas Florbola līgā

21.10.2022

rfl_2022.jpg

Šodien, 21. oktobrī tiks aizvadītas divas regulārās sezonas spēles Rīgas Florbola līgā (RFL).

 

Pulksten 19:30 Pepsi centrā "RTU/Rockets-2" mājās uzņems "Veterānus/DHLV", kuriem šī būs pirmā spēle RFL, kamēr "RTU/Rockets-2" jau aizvadījuši trīs spēles, kurās piedzīvoti zaudējumi. "RTU" komandai šodien laukumā dosies Klāvs Štāls, kurš ir arī šis komandas treneris. Vai Štālām izdosies palīdzēt pārtraukt "RTU" zaudējumu sēriju? "RTU/Rockets-2" rezultatīvākie spēlētāji: Antons Broks, trīs spēlēs pieci vārti un viena piespēle; Linards Mežals, trīs spēlēs četri vārti un divas piespēles.

 

"Veterāni/DHLV", pieteikumā atrodami 30 spēlētāji, no kuriem rezultatīva spēle sagaidāma no virslīgā pieredzi guvušā Tomasa Zonnes. Veterānu sastāvā arī ir divas dāmas, kuras Latvijas čempionāta sieviešu virslīgā pārstāv FK "Ķekavas" komandu.

 

20:00 Svētē FK "JeNo-2" aizvadīs savu pirmo spēli, savā laukumā uzņemot uz uzvaru viļņa esošo "Rockets Sr" vienību. "Rockets Sr" divās spēlēs izcīnījuši vienu panākumu un pašlaik atrodas trešajā vietā. "Rockets Sr" rezultatīvākais spēlētājs ir Edmunds Gutāns, kurš divās spēlēs paspējis gūt jau piecus vārtus.

 

FK "JeNo-2" RFL:SE izcīnīja zelta medaļas, bet kopš sezonas sākuma sastāvs ir mainījies un komandas rindās ir daudz jaunu spēlētāju. Sekojam līdzi - vai "JeNo-2" spēs izcīnīt pirmo uzvaru?

 

RFL spēļu tiešraidēm ir iespējams sekot Solidsport kontā.

 

Informāciju sagatavoja: Rīgas Florbola līga 

www.rigasflorbolaliga.com

SF
JUGLASCIEMS