FK "Ķekava" pārliecinoši apspēlē irlavnieces

25.09.2022

kekava_kirilova_00.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm jaunās sezonas trešajā spēlē fiksēts rezultāts, kas liecina, ka vienas komandas vārtsardze 60 minūšu laikā netika pārspēta ne reizes. FK "Ķekava" savā laukumā ar 8:0 apspēlēja komandu "Irlava/Tukums", bet ķekaviešu vārtsardze Kristīne Kirilova tika galā ar visiem 18 pretinieču metieniem.

 

FK "Ķekava" jaunās sezonas pirmo spēli aizvadīja savā laukumā, kur ciemos pie ķekavietēm bija ieradusies pērnā gada pastarīte "Irlava/Tukums". Jau pirmā perioda laikā savas pretenzijas uz uzvaru un trim punktiem turnīra tabulā pieteica Ķekavas florbolistes, kas pretinieču vārtos iemeta trīs bezatbildes golus – 3:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Katrīna Kate Fībiga, Valērija Druzjaka un Viktorija Kuročkina. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija jau 5:0, bet visā mačā FK "Ķekava" triumfēja ar 8:0.

 

Uzvarētāju vārtsardze Kristīne Kirilova atvairīja visus 18 pretinieču metienus. Rezultatīvākā viņas komandā ar 4 (1+3) punktiem bija Evija Birkhāne, kura tika atzīta par labāko spēlētāju. 3 (1+2) punkti Kristiānas Elizabetes Krūmiņas kontā, divus golus iemeta Viktorija Kuročkina, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Paula Metāla. Labākās spēlētājas balvu komandā "Irlava/Tukums" saņēma Amanta Muceniece. FK "Ķekava" pēc šīs uzvaras kļuva par turnīra tabulas līderi, bet Irlavas un Tukuma apvienotā komanda ieņēma vietu pretējā polā.

 

 

JUGLASCIEMS