"Līgatne" uzvar komandu "Irlava/Tukums"

05.02.2023

ligatne_21k.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm "Līgatne" savā laukumā ar 6:2 uzvarēja komandu "Irlava/Tukums". Uzvarētāju labā pa trim rezultativitātes punktiem guva Liene Adamane, Madara Adamane un Karīna Banka.

 

Vienīgajā šodien notikušajā ELVI florbola līgas spēlē "Līgatne" savā laukumā uzņēma komandu "Irlava/Tukums". Mača rezultātu 8.minūtē atklāja irlavniece Ieva Pauniņa (1:0), bet jau pēc minūtes neizšķirtu rezultātu atjaunoja līgatniete Liene Adamane (1:1). 16.minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Valērija Kurilo, tāpēc pēc pirmā perioda vadībā ar 2:1 atradās "Irlava/Tukums". Otrās trešdaļas laikā Līgatnes florbolistes izvirzījās vadībā ar 4:2, bet visā spēlē "Līgatne" bija pārāka ar 6:2.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Ināra Paegle, kura šajā mačā izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākās viņas komandā ar trim punktiem katrai bija Liene Adamane, Madara Adamane un Katrīna Banka. Par labāko starp irlavniecēm atzina vārtsardzi Lizeti Ošenieci, kura atvairīja 20 no 26 pretinieču metieniem. Pēc šīs uzvaras "Līgatnei" turnīra tabulā jau 17 punktu, bet joprojām priekšpēdējā vieta. Komanda "Irlava/Tukums", kas pagaidām nav guvusi nevienu punktu, attiecīgi ieņem pēdējo pozīciju.

JUGLASCIEMS