Cēsu "Lekringam" pārliecinoša uzvara Talsos

08.01.2023

lekrings_22.jpg

Par ELVI florbola līgas vīriešiem regulārā turnīra vicelīderi kļuvusi pašreizējā čempione "Lekrings", kas šovakar pretinieku laukumā ar 8:4 pieveica komandu "Talsu NSS/Krauzers". Viens no galvenajiem panākuma kaldinātājiem uzvarētāju rindās ar 4 (3+1) rezultativitātes punktiem bija Edgars Puriņš.

 

Cēsu "Lekrings" šovakar viesojās pie komandas "Talsu NSS/Krauzers", kuru savā laukumā bija pārspējusi tikai pagarinājumā – 8:7. Atbildes spēles rezultātu 5. minūtē atklāja talsenieks Valters Kalnietis (1:0). Jau nākamajā minūtē sekoja cēsnieka Edgara Puriņa atbilde (1:1). 11. minūtē mājiniekus vēlreiz vadībā izvirzīja spēlējošais treneris Artis Raitums (2:1), tomēr pēc pirmā perioda rezultāts jau atkal bija neizšķirts, jo ar vārtu guvumu izcēlās viesu uzbrucējs Andris Rajeckis (2:2). Līdz 34. minūtei Cēsu komanda ieguva triju vārtu handikapu (5:2). Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 5:3, bet pēdējā periodā viesi turpināja attīstīt savu panākumu un galarezultātā Cēsu "Lekrings" svinēja uzvaru ar 8:4.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts Edgars Puriņš, kurš ar 4 (3+1) punktiem bija rezultatīvākais. 3 (2+1) punkti Kriša Treimaņa kontā, bet 2 (1+1) punktus sakrāja Artūrs Jurševskis. Labākā spēlētāja balvu Talsu komandā saņēma Valters Kalnietis, kurš izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. 2 (1+1) punkti Ralfam Polim. Pēc šīs uzvaras Cēsu "Lekringam" turnīra tabulā ir 33 punkti un kāpiens uz 2. vietu. Komandai "Talsu NSS/Krauzers" joprojām 25 punkti un 6. vieta.

JUGLASCIEMS