Jau sesto reizi norisināsies 3x3 ielu turnīrs "CĒSIS OPEN"

01.07.2022

cesisopen2022.jpg

2022. gada 16. jūlijā, Cēsu pilsētas svētku ietvaros norisināsies 3x3 ielu florbola turnīrs "CĒSIS OPEN", kurā būs iespēja sacensties trīs dažādās līgās - jaunieši, MIX un ELITE.

 

Turnīrs Cēsīs, Noras ielas stāvlaukumā sāksies pulksten 10:00, kad pirmās spēles aizvadīs jauniešu līgas komandas, kurām būs iespēja cīnīties ne tikai par medaļām, bet arī citām balvām no turnīra atbalstītājiem. Pulksten 12:00 cīņā dosies MIX un ELITES grupu vienības. Šo kategoriju komandas spēkosies par medaļām un naudas balvām.

 

Lai padarītu turnīru interesantāku gan skatītājiem, gan dalībniekiem, organizatori šogad ir ieviesuši janinājumu – finālspēli starp MIX un ELITES līgu pirmo vietu ieguvējiem. Finālspēles uzvarētāji balvā saņems 100 eiro.


Paralēli spēlēm, visas turnīra dienas garumā norisināsies arī dažādi konkursi, kuros būs iespējams iegūt balvas no "CĒSIS OPEN" atbalstītājiem.


Vairāk par pasākuma norisi, balvu fondu un citu svarīgu informāciju ir iespējams uzzināt turnīra Facebook lapā:  facebook.com/cesisopen/ un Instagram kontā instagram.com/cesisopen/.


Komandu pieteikšanās forma >>>


Turnīra nolikums >>>

 

 

 

SF
JUGLASCIEMS