Noskaidroti Rīgas atklātā čempionāta florbolā uzvarētāji

15.06.2022

24.jpg

Rīgas 22. atklātais čempionāts florbola ir noslēdzies ar finālspēlēm O. Kalpaka Rīgas Tautas daiļamatu pamatskolā. B divīzijas spēcīgākās komandas tika noskaidrotas 24. maijā, bet A divīzija kausus un medaļas dalīja 27. maijā.

 

Lai noteiktu spēcīgākos šīs sezonas turnīrā, darba dienu vakaros no oktobra līdz maijam kopā pulcējās 14 vienības. Turnīrs sākās ar vienu kopēju regulārā turnīra apli, pēc kura rezultātiem notika sadalījums divīzijās. Divīziju ietvaros tika aizvadīts vēl viens aplis, kuram sekoja izslēgšanas mači līdz divām uzvarām.

 

Šīs Rīgas atklātā čempionāta sezonas ietvaros kopumā tika nospēlēti 162 mači ar spēles laiku 3 x20 minūtēs katrā spēlē.

 

B divīzijas finālā viduvēju regulāro sezonu aizvadījušie "JagerTeam" florbolisti ar 4:2 pārspēja "NND", bet bronzas mačā "FK Optibet/Sparta media" tika galā ar "RTU/Rockets 2" (7:6).

 

Video apskats no B divīzijas fināla "NND" - "JagerTeam"

Foto apskats no B divīzijas fināla "NND" - "JagerTeam"

Foto apskats no B divīzijas spēles par 3. vietu "RTU/Rockets" - "FK Optibet/Sparta media"

 

A divīzijas fināls izvērtās dramatisks un pavērsieniem bagāts. "BRGD" nenosargāja spēles sākumā iekrāto trīs vārtu pārsvaru un 46. minūtē gūtie Edgara Lujāna vārti atnesa čempionu titulu "Labi Būs!/Rīgas 1.Tālmācības vidusskola" vienībai, kas bija pārāka ar rezultātu 7:6. Bronzas medaļas kaklā kāra "FK Metēji" vienībai, kas pārspēja "FBK Baloži" (8:6) un atstāja regulārā turnīra uzvarētājus bez godalgām.

 

Video apskats no A divīzijas fināla "Labi Būs/R1.TV.LV" - "BRGD"

Foto apskats no A divīzijas fināla "Labi Būs/R1.TV.LV" - "BRGD"

Foto apskats no A divīzijas spēles par 3. vietu "FBK Baloži" - "FK Metēji"

 

Rīgas atklātā čempionāta florbolā organizatoru komanda saka paldies par sezonu visiem dalībniekiem un uz tikšanos 2022./2023. gada turnīrā. Pateicamies arī turnīra atbalstītājiem un sadarbības partneriem: Sporta Punkts Latvija, Latvijas Florbola savienībai un citiem.

 


SF
JUGLASCIEMS