Cēsu "Lekrings" savu uzvaru sēriju pagarina Ulbrokā

15.01.2022

lekrings_21r.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem līdere "Lekrings" (Cēsis), šovakar viesojās pie komandas "Oxdog Ulbroka LU", svinot jau 11. panākumu pēc kārtas – 6:4. Rezultatīvākie uzvarētāju rindās ar 3 (2+1) punktiem katram bija Emīls Dzalbs un Jorens Malkavs.

 

Cēsu "Lekringam" šosezon līdz šim bijis tikai viens zaudējums – to cēsniekiem 22. septembrī pagarinājumā sagādāja tieši ulbrokieši (5:6). Šovakar Cēsu florbolisti ieradās Ulbrokas sporta kompleksā, lai mēģinātu revanšēties. Pirmā perioda vidū rezultātu ar precīzu metienu atklāja cēsnieks Emīls Dzalbs – 1:0. Ulbrokieši pirmos vārtus guva tikai trešdaļas izskaņā – Reinis Rudzītis atjaunoja neizšķirtu rezultātu (1:1). Otrajā periodā laukumā dominēja viesi, kas 36. minūtē izvirzījās vadībā ar 5:1. Pirms pēdējās trešdaļas Cēsu komandai bija triju vārtu pārsvars – 5:2. Pēdējā periodā ulbrokieši guva vēl divus vārtus, bet "Lekrings" iemeta vienu golu un varēja svinēt jau 11. uzvaru pēc kārtas – 6:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma Olafs Zvīnis, kurš šajā mačā izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākie viņa komandā bija Emīls Dzalbs un Jorens Malkavs ar 3 (2+1) punktiem katram. Par labāko Ulbrokas komandā atzina Reini Rudzīti, kurš izcēlās ar "hat-trick". Pēc šī panākuma Cēsu komandai "Lekrings" turnīra tabulā ir jau 38 punkti un pārliecinoša pirmā vieta, jo tuvākā sekotāja "Ķekava" atpaliek par sešiem punktiem. "Oxdog Ulbroka LU" ar 27 punktiem ieņemt 4. vietu.

SF
JUGLASCIEMS