"Rubene" spēles pēdējā nogrieznī "sabombardē" komandu "Rubene-1"

11.01.2022

rubene_4_019.jpg

Otra ELVI florbola līgas sievietēm spēle šovakar notika Kocēnos, kur titulētā "Rubene", tiekoties ar "Rubene-1", tieši tāpat pārsvaru ieguva tikai pēdējo 15 minūšu laikā, gūstot piecus bezatbildes vārtus un triumfējot ar 8:3. Arī šajā mačā par labāko spēlētāju tika atzīta divu vārtu autore – Emīlija Salaciete.

 

Kocēnu derbijā nūjas krustoja viena kluba divas komandas - "Rubene" tikās ar "Rubene-1". Uzreiz jāpasaka, ka abas šīs vienības šosezon tikušās vēl nebija, bet turnīra tabulā lielākoties atradās blakus. Mača rezultātu atklāja Kocēnu florbola jaunā paaudze – 6. minūtē Marta Drille vadībā ar 1:0 izvirzīja komandu "Rubene-1". Jau pēc 13 sekundēm sekoja "Rubenes" atbilde – 11, ar vārtu guvumu izcēlās Ieva Ločmele. "Rubene-1" pēc Dinijas Pinkules raidījuma vēl spēja izvirzīties vadībā ar 2:1, bet pēc pirmā perioda rezultāts atkal bija neizšķirts (2:2), jo golu iemeta Emīlija Salaciete. Otrajā trešdaļā tika gūti tikai vieni vārti – 25. minūtē Laura Gaugere pirmo reizi vadībā izvirzīja "Rubeni" (3:2). 45. minūtē Madlēna Rozīte vēlreiz atjaunoja neizšķirtu (3:3), bet atlikušo 15 minūšu laikā Kocēnu "Rubene" guva piecus bezatbildes vārtus un varēja svinēt uzvaru ar 8:3.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Emīlija Salaciete, kuras kontā divi goli. Divi vārtu guvumi arī Martai Lībai Zamecai, bet rezultatīvākās ar 3 (1+2) punktiem bija Ieva Ločmele un Simona Grāpēna, kā arī Egija Katrīne Briede, kas izcēlās ar trim uzbrukumu noslēdzošām piespēlēm. Par labāko spēlētāju komandā "Rubene-1" tika atzīta otro vārtu autore Dinija Pinkule, bet rezultatīvākā ar divām piespēlēm bija spēlējošā trenere Linda Līce. Pēc šīs uzvaras Kocēnu "Rubenei" turnīra tabulā ir 27 punkti un atgūts līderes gods, bet komandai "Rubene-1" 21 punkts un joprojām trešā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS