"Oxdog Ulbroka LU" sagādā pirmo zaudējumu Cēsu "Lekringam"

22.09.2021

oxdog_ulbroka_2021_lfs.jpg

Līdz šim vakaram ELVI florbola līgā vīriešiem bija tikai divas komandas, kas nebija zaudējušas ne punkta (FBK SĀC un Cēsu "Lekrings") un divas, kas nebija ieguvušas ne  punkta ("Oxdog Ulbroka LU" un "Bauska"). Šovakar pie pirmajiem punktiem tika ulbrokieši, kas pretinieku laukumā papildlaikā ar 6:5 sarūpēja pirmo zaudējumu cēsniekiem. Izšķirošais vārtu guvums Jurģa Aizupieša kontā.

 

Cēsu sporta kompleksā notikušās spēles rezultātu jau 16. sekundē atklāja turnīra tabulas pastarīši ulbrokieši – 1:0, vārtu guvums Matīsa Kristiana Morozova kontā. Pirmā perioda vidū Kārlis Jānis Petrovskis viesu pārsvaru dubultoja – 2:0. Otrās trešdaļas laikā cēsnieki spēja atjaunot neizšķirtu rezultātu – 2:2, pa golam pretinieku vārtos iemeta Bruno Beķeris un Emīls Dzalbs. Neizšķirts rezultāts (3:3) bija arī pēdējā perioda sākumā, bet tad Artūrs Narogs un Matīss Kristians Morozovs ar precīziem metieniem vadībā ar 5:3 izvirzīja viesu komandu. Laukuma saimniekiem izdevās atspēlēties – pamatlaika priekšpēdējā minūtē, spēlējot bez vārtsarga, ar vārtu guvumu izcēlās Emīls Dzalbs (4:5), bet 12 sekundes pirms finālsvilpes neizšķirtu (5:5) panāca Andris Rajeckis. Spēles pagarinājumā sportiskā veiksme bija ulbrokiešu pusē – Rolanda Līduma piespēli uzvaras vārtu guvumā pārvērta Jurģis Aizupietis (6:5).

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Ivars Dišereits, kurš atvairīja 26 no 31 pretinieku metiena. Rezultatīvākie viņa komandā ar trim punktiem katram bija Matīss Kristians Morozovs un Kristers Eglītis, pa 2(1+1) punktiem sakrāja Kārlis Jānis Petrovskis un Artūrs Narogs. Par labāko starp cēsniekiem atzina Krišjāni Tiltiņu, kurš pie rezultativitātes punktiem gan netika. Divi vārtu guvumi Emīla Dzalba kontā. Cēsu "Lekrings" pēc šīs spēles ar septiņiem punktiem turnīra tabulā ieņem otro vietu, bet "Oxdog Ulbroka LU" ar pirmajiem diviem punktiem pakāpās uz desmito pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS