Vīriešu izlase Valmierā spēkosies ar florbola lielvalstīm

02.09.2021

4nt2021.png

Šīs nedēļas nogalē, no 3. līdz 5. septembrim, Valmieras Olimpiskajā centrā norisināsies Četru nāciju turnīrs vīriešu izlasēm, kurā mājinieki samēros spēkus ar florbola lielvalstu Somijas, Zviedrijas un Šveices valstsvienībām. Latvijas vienība šajā turnīrā spēlēs ar galvenajiem spēkiem, bet ārzemju viesi uz Valmieru sūtīs savus B sastāvus, jeb pastiprinātas U23 izlases. Komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura noskaidrosies vietu sadalījums.

 

Šis būs patīkams notikums arī visiem līdzjutējiem - pēc ilgākas pauzes faniem būs iespēja atkal klātienē vērot florbolu. Visām spēlēm tiks nodrošinātas arī TV tiešraides. Klātienes un tiešsaistes translāciju biļetes varēs iegādāties tikai un vienīgi internetā – www.bezrindas.lv. Pasākuma vietā biļetes iegādāties nebūs iespējams.

 

Biļešu veidi un cenas

 

Tiešsaistes video translācijas apskates biļetes:
- Visa turnīra tiešsaistes biļete (3 dienu, 6 spēles) cena: EUR 20
- Tiešsaistes dienas biļete (2 spēles): EUR 10

 

Klātienei – dienas biļetes, kas ietver 2 spēļu apmeklējumu:
- Dienas biļetes cena pieaugušajiem: EUR 10
- Dienas biļetes cena bērniem no 12 līdz 17 gadiem: EUR 6
- Dienas biļetes bērniem līdz 11 gadiem vecāku pavadībā: bez maksas, bet ir OBLIGĀTI jāiegādājas šāda veida biļete, norādot sēdvietu un ievadot apmeklētāja datus.

 

Klātienei – vienas spēlēs apmeklējuma biļetes:
- Vienas spēles biļetes cena: EUR 5
- Vienas spēles biļetes cena bērniem no 12 līdz 17 gadiem: EUR 3
- Vienas spēles biļetes bērniem līdz 11 gadiem vecāku pavadībā: bez maksas, bet ir OBLIGĀTI jāiegādājas šāda veida biļete, norādot sēdvietu un ievadot apmeklētāja datus.

 

Ierodoties uz spēlēm klātienē skatītājiem jāievēro šādi noteikumi!

 

Spēles drīkst apmeklēt personas ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina, ka persona ir vakcinēta vai pārslimojusi Covid-19 infekciju vai testēšanas sertifikātu (negatīvs rezultāts 48 stundu laikā pirms pasākuma veiktam Covid-19 testam, nosakot SARS-CoV-2 vīrusa RNS, vai negatīvs rezultāts 6 stundu laikā pirms pasākuma veiktam SARS-CoV-2 antigēna testam), uzrādot QR kodu.

 

Bērni līdz 12 gadu vecumam spēles varēs apmeklēt neuzrādot sertifikātu (QR kodu) tikai vecāku pavadībā, kuriem ir sadarbspējīgs Covid-19 sertifikāts, kas apliecina, ka persona ir vakcinēta vai pārslimojusi Covid-19, uzrādot QR kodu.

 

Visiem apmeklētājiem (izņemot bērnus līdz 12 gadiem) nepieciešams lejupielādēt sertifikātu no mājas lapas www.covid19sertifikats.lv.

 

Jāpārliecinās, vai Covid-19 sertifikāts ir derīgs pasākuma dienā. Pārbaudīt sertifikāta atbilstību iespējams: https://covid19sertifikats.lv/verify;

 

Jābūt personu apliecinošam dokumentam (derīga Pase vai ID Karte), lai pie sertifikāta pārbaudes personāls var identificēt apmeklētāju.

 

Visiem apmeklētājiem jālieto sejas maskas, izņemot bērniem līdz 7 gadu vecumam.

 

Spēļu kalendārs

 

3. septembris, Valmieras Olimpiskais centrs

16:00 Šveice - Somija
19:00 Latvija - Zviedrija

 

4. septembris, Valmieras Olimpiskais centrs

16:00 Somija - Zviedrija
19:00 Latvija - Šveice

 

5. septembris, Valmieras Olimpiskais centrs

9:45 Zviedrija - Šveice
12:15 Latvija - Somija

 

 

JUGLASCIEMS