"CPSS/Lekrings" izcīna bronzu grupā U12

21.05.2015

1365.jpg

Par Latvijas Bērnu un jauniešu florbola čempionāta bronzas medaļnieci vecuma grupā U12 kļuvusi komanda "CPSS/Lekrings", kas vakar Lielvārdē ar 5:2 pieveica "Talsu NSS/Krauzers" florbolistus. Trīs vārtus uzvarētāju labā guva Markuss Rozītis, bet par labāko spēlētāju atzina vārtsargu Kristiānu Kociņu.

 

Izšķirošo spēli par bronzas medaļām ievērojami labāk sāka "CPSS/Lekrings" florbolisti, kuri pirmā perioda laikā guva divus vārtus (2:0), bet otrajā savu pārsvaru dubultoja – 4:0. Pēdējā periodā "Talsu NSS/Krauzers" divus vārtus spēja atspēlēt (2:4), tomēr punktu cīņai pielika cēsnieki Markusa Rozīša personā, kurš astoņas sekundes pirms pamatlaika beigām ar precīzu metienu noformēja sev "hat-trick" – 5:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās atzina vārtsargu Kristiānu Kociņu, kurš atvairīja 12 pretinieku metienus. Rezultatīvākais viņa komandā ar trim gūtiem vārtiem bija Markuss Rozītis, bet Marekam Meijeram un Krišjānim Tiltiņam pa 2 (1+1) vārtiem. Arī Talsu komandā labākā spēlētāja balva tika vārtsargam – Ričards Ķīlis neitralizēja 11 pretinieku metienus.


SF
JUGLASCIEMS