LFS izsludina konkursu uz vīriešu izlases galvenā trenera amatu

26.12.2012

Latvijas Florbola savienība (LFS) izsludina konkursu uz Latvijas vīriešu florbola izlases galvenā trenera amatu. Pretendentiem ir jābūt aktīviem treneriem florbola jomā ne mazāk kā trīs gadus un ar starptautisku spēļu pieredzi šajā darbā.

 

Kandidātiem uz Latvijas vīriešu florbola izlases galvenā trenera amatu līdz 2013.gada 8.janvāra pulksten 12.00 jāiesniedz personīgi vai jāiesūta pa pastu Latvijas Florbola savienībā: Zaubes ielā 1 - 1, Rīgā, LV-1013, Latvija, vai uz e-pasta adresi: info@floorball.lv šādi dokumenti:

 

  • Curriculum Vitae (CV);
  • Motivācijas vēstule;
  • Diploma par augstāko pedagoģisko izglītību sporta studiju programmā vai sporta speciālista sertifikāta atbilstoši Ministru kabineta 2010.gada 26.janvāra noteikumiem Nr. 77 "Par sporta speciālistu sertifikācijas kārtību un prasībām, kādām jāatbilst sporta speciālistam, lai iegūtu tiesības strādāt sporta jomā", vai tiem pielīdzināma ārvalstīs izdota dokumenta kopija.

 

Augstākminētajiem dokumentiem jāpievieno arī Galvenā trenera darba programma izlases divu gadu sagatavošanas ciklam līdz 2014.gada pasaules čempionātam florbolā vīriešiem, ieskaitot ieteicamo izlases komandas treneru sastāvu, kā arī vēlamo atalgojumu.

 

Pieteikumus LFS valde izvērtēs ne vēlāk kā 2013.gada 22.janvārī.

JUGLASCIEMS