Cēsu "Lekrings" vēlreiz piekāpjas Tallinas florbolistēm

28.01.2024

sparta.jpg

Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgā otro zaudējumu divu dienu laikā piedzīvojusi Cēsu meiteņu komanda "Lekrings", kas pretinieču laukumā vēlreiz piekāpās "Sparta Tallinn" – 1:3. Goda vārtus cēsnieču labā guva Betija Raseiceva.

 

Arī vakar abas komandas mērojās spēkiem Igaunijas galvaspilsētā. Pēc divām trešdaļām cēsnieces atradās vadībā ar 3:1, bet pēdējo periodu ļoti rezultatīvi aizvadīja tallinietes, kas ne tikai atspēlējās, bet arī izvirzījās vadībā, svinot uzvaru ar 6:4.

 

Šodienas spēlei bija pavisam cits scenārijs, jo jau pirmajā periodā vadībā ar 3:0 izvirzījās igaunietes. 35. minūtē cēsniece Betija Raseiceva ar precīzu metienu rezultāta starpību samazināja – 1:3. Lai arī pēdējā trešdaļā iniciatīva pilnībā piederēja Cēsu komandai, vārti gūti vairs netika. "Sparta Tallinn" svinēja uzvaru pār Cēsu komandu "Lekrings" ar 3:1.

 

Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 2 (1+1) punktiem bija Mona Liza Lusti, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Merli Suvari, kurai šajā mačā viena rezultatīva piespēle. Par labāko starp cēsniecēm atzina goda vārtu autori Betiju Raseicevu. Pēc šīs uzvaras "Sparta Tallinn" ar 14 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 3. vietu, apsteidzot tieši Cēsu komandu "Lekrings", kurai joprojām 13 punktu.

JUGLASCIEMS