Ulbrocieši uzvar "FBK Valmiera/Betsafe"

27.01.2024

smits_ulb_2023.png

Viena ELVI florbola līgas spēle šovakar notika Ulbrokas sporta kompleksā, kur "FS Masters/Ulbroka" uzņēma komandu "FBK Valmiera/Betsafe". Ar 10:3 uzvarēja Ulbrokas komanda, kuras labā 4 (2+2) rezultativitātes punktus guva Kristers Babris.

 

Ulbrokā spēles 13. minūtē rezultāts bija jau 3:0 par labu mājiniekiem. Vārtus guva Kristaps Reidzāns, Kristers Babris un Tomass Kristofers Birstiņš. 16. minūtē savu pirmo golu šajā mačā iemeta "FBK Valmiera/Betsafe" – 1:3, vārtu guvums Ričarda Eglīša kontā. Pēc pirmā perioda  "FS Masters/Ulbroka" atradās vadībā ar 5:1, pēc otrā – ar 8:2, bet visā spēlē uzvarēja ar 10:3.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Emīls Jančevskis, kuram 2 (1+1) rezultativitātes punkti. Rezultatīvākais ar 4 (2+2) punktiem bija Kristers Babris, Kevins Šmits guva trīs vārtus, bet ar trim rezultatīvām piespēlēm izcēlās Toms Bitmanis. Par labāko starp valmieriešiem atzina Ralfu Klodžu, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Pēc šīs uzvaras "FS Masters/Ulbroka" ir 38 punkti un 3. vieta turnīra tabulā, bet "FBK Valmiera/Betsafe" ar 26 punktiem ieņem 8. vietu.

JUGLASCIEMS