Apbalvos Latvijas labākos florbolistus, trenerus un tiesnešus

07.08.2023

ulbrokas_perle.png

Trešdien, 9. augustā, Kultūras centrā "Ulbrokas Pērle", svinīgā ceremonijā tiks sveikti 2022./2023. gada sezonas labākie florbolisti, treneri un tiesneši. Pasākuma sākums pulksten 16.00, ierašanās no pulksten 15.30.

 

Latvijas Florbola savienība uz aizvadītās sezonas noslēguma pasākumu aicinājusi labākos spēlētājus, trenerus un tiesnešus, lai pateiktos viņiem par ieguldīto darbu un čempionāta laikā demonstrēto sniegumu. Tiks nosaukti un apbalvoti gan visu četru pieaugušo līgu, gan arī visu jauniešu vecuma grupu un veterānu līgas rezultatīvākie florbolisti, labākie spēlētāji, labākie treneri, kā arī labākie tiesneši. Vīriešu un sieviešu Virslīgā tiks nosaukta simboliskā izlase, kā arī čempionāta vērtīgākais spēlētājs un spēlētāja (MVP). Jaunatnes līgas jaunāko bērnu grupās uzvarētāji un labākie netiks noteikti, jo uz rezultātu tiek spēlēts tikai sākot no U12 vecuma. Pasākumā tiks pasniegtas arī vairākas speciālbalvas.

 

Šogad tiks iedibināta vēl viena jauna tradīcija - papildus Latvijas čempionāta nominācijām, pirmo reizi tiks pasniegti apbalvojumi "Latvijas labākais florbolists" un "Latvijas labākā florboliste". Uz šīm balvām varēs pretendēt arī ārvalstu līgās spēlējošie sportisti un tās tiks pozicionētas kā prestižākā individuālā atzinība Latvijas florbolā.

 

Pasākumu vadītāja lomā iejutīsies pazīstamais sporta žurnālists Raimonds Gekišs, bet par izklaides programmu rūpēsies mūziķi Rick Feds un Grēta Grantiņa.

 

Uz aizvadītās florbola sezonas noslēguma pasākumu un labāko sumināšanu laipni lūgti arī žurnālisti, fotogrāfi un citi plašsaziņas līdzekļu pārstāvji.

 

JUGLASCIEMS