"Ķekava" atgūstas un pārspēj "Bausku"

27.01.2023

klavs_jansons_2023.jpg

Vienā no divām šovakar paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm "Ķekava" savā laukumā uzņēma "Bausku". Pēc pirmā perioda vadībā ar 2:0 atradās baušķenieki, bet ķekavieši atspēlējās un guva panākumu ar 6:3. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (2+1) punktiem bija Klāvs Jansons.

 

"Ķekava" savā laukumā uzņēma komandu "Bauska", kuru pirmā apļa mačā viesos bija sagrāvusi ar 15:4. Atbildes spēli labāk sāka baušķenieki, kuri pirmā perioda laikā spēja izvirzīties vadībā ar 2:0. Ar vārtu guvumiem izcēlās Kristiāns Čakāns un Niks Daniels Bosakovs. Līdz spēles vidum vadības grožus ar 5:2 pārņēma ķekavieši, kuru labā divus vārtus guva Markuss Januševskis, bet pa vieniem – Endijs Umberts Baruss, Klāvs Jansons un Toms Ķeirāns. Pēc otrās trešdaļas laukuma saimnieki atradās vadībā ar 5:3, bet visā spēlē "Ķekava" bija pārāka ar 6:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju sastāvā tika atzīts vārtsargs Aksels Imbovics, kurš atvairīja 24 no 27 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Klāvs Jansons, divus golus iemeta Markuss Januševskis, bet 2 (1+1) punkti Toma Ķeirāna kontā. Arī Bauskas komandā labākā spēlētāja balvu saņēma vārtsargs – Jānis Goža, kurš neitralizēja 22 no 28 pretinieku metieniem. Pēc šīs panākuma "Ķekava" turnīra tabulā ar 38 punktiem panāca līderu trijnieku, bet "Bauskai" joprojām 12 punktu un 9. vieta.

SF
JUGLASCIEMS