Valmierā labdarības spēlē tiksies pasaules čempioni un vicečempioni

24.05.2022

zviedrijasomija.jpg

Šovakar pulksten 19.00 Valmieras Olimpiskajā centrā notiks labdarības spēlē florbolā, kurā spēkiem mērosies pašreizējie pasaules čempioni un vicečempioni – zviedri un somi. Spēle veltīta Ukrainas atbalstam, Visi ienākumi no mača tiks nodoti Ukrainas Florbola federācijai.

 

No 25. līdz 28. maijam Valmierā un Kocēnos norisināsies divi pasaules čempionāta florbolā vīriešiem Eiropas zonas kvalifikācijas turnīri, kuros startēs arī pasaules čempione Zviedrija un vicečempione Somija. Šovakar, pirms rīt paredzētā oficiālo cīņu sākuma, abas pasaulē spēcīgākās florbola izlases Valmieras Olimpiskajā centrā aizvadīs labdarības spēli Ukrainas atbalstam

 

24. maijs, Valmieras Olimpiskais centrs: pulksten 19.00 Zviedrija - Somija

 

Ieejas biļešu cena : 5 EUR (visi ienākumi tiks nodoti Ukrainas Florbola federācijai)

 

Biļešu tirdzniecība tikai tiešsaistē: https://www.bezrindas.lv/.../labdaribas-spele.../10587/

 

Zviedrijas izlases sastāvā EUR2 kvalifikācijas grupas turnīram ir pieteikti tādi spēlētāji kā 2021. gada pasaules labākais florbolists un iepriekšējā pasaules čempionāta fināla uzvaras vārtu autors Tobiass Gustavsons un savulaik par pasaules labākajiem florbolistiem atzītie šīs sezonas Zviedrijas Superlīgas (SSL) čempioni Emīls Johansons, Aleksandrs Galante Karlstroms un Rasmus Enstroms.

 

EUR1 kvalifikācijas grupā spēlējošā Somijas valstsvienība uz Latviju vedīs iepriekšējā pasaules čempionāta finālā trīs vārtus guvušo Justusu Kainulainenu un aizvadītās F-līgas sezonas rezultatīvākos florbolistus Villi Lastiku, Jonu Rantalu un Miko Lākso.

 

Spēli organizē Starptautiskā florbola federācija (IFF), sadarbībā ar Latvijas, Somijas un Zviedrijas nacionālajām federācijām.

SF
JUGLASCIEMS