"Ķekavas Bulldogs/NND" svin pirmo uzvaru

07.10.2021

bulldogs_021.jpg

Pie pirmā panākuma jaunajā sezonā tikusi ELVI florbola līgas sievietēm vicečempione "Ķekavas Bulldogs/NND", kas šovakar ar 9:2 sakāva turnīra pastarīti "NND/RJTC" (Rīga). Uzvarētāju labā pa četriem rezultativitātes punktiem guva Evelīna Nikolajeva un Elīna Dīce.

 

Komandai "Ķekavas Bulldogs/NND" šī bija tikai otrā spēle šosezon, bet pirmajā ķekavietes bezcerīgi piekāpās čempionei "Rubenei" ar 0:8. Rīgas "NND/RJTC" bija aizvadījusi jau divas spēles, bet piekāpusies gan "Ķekavai" (1:8), gan Kocēnu kluba otrajai komandai "Rubene-1" (2:6). Lai arī šajā spēlē laukuma saimnieču gods piederēja rīdziniecēm, mačs notika "Ķekavas Bulldogs/NND" mājvietā Ķekavā.

 

Jau pirmā perioda laikā "Ķekavas Bulldogs/NND" pieteica savas pretenzijas uz uzvaru šajā mačā, gūstot piecus bezatbildes vārtus. Pa bumbiņai pretinieču vārtos raidīja Marta Viegliņa, Dārta Derupa, Anna Mūrniece, Elīna Dīce un Evelīna Nikolajeva – 5:0. Otrā trešdaļa sākās ar rīdzinieces Annijas Gobiņas vārtu guvumu (1:5), bet intrigu "NND/RJTC" florbolistēm radīt neizdevās. Pēc otrā perioda "Ķekavas Bulldogs/NND" atradās vadībā ar 6:1, bet visā spēlē triumfēja ar 9:2.

 

Starp uzvarētājām par labāko spēlētāju tika atzīta Evelīna Nikolajeva, kura guva trīs vārtus un izdarīja vienu rezultatīvu piespēli. Divi vārti un divas piespēles Elīnas Dīces kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Dārta Derupa, Anna Mūrniece un Marta Viegliņa. Labākās spēlētājas balvu Rīgas komandā saņēma Alise Lakija Širve, kura izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Komandai "Ķekavas Bulldogs" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir trīs punkti un kāpiens uz ceturto vietu, bet "NND/RJTC" joprojām bez punktiem un pēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS