"Talsu NSS/Krauzers" sakauj "Ķekavu" un spēlēs pusfinālā

06.06.2021

talsi_3_21.jpg

Par ELVI florbola līgas trešo pusfinālisti kļuvusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šovakar savā laukumā ar 8:3 sagrāva "Ķekavu", ceturtdaļfināla sērijā uzvarot ar 2:1. Rezultatīvākais Talsu komandā ar 4 (1+3) punktiem bija Valters Kalnietis. Talsenieku pretinieki pusfinālā vēl tiek noskaidroti Cēsu "Lekringa" un "Irlavas/Avant" duelī.

 

Sērijas starp "Talsu NSS/Krauzers" un "Ķekavu" izšķirošo spēli ļoti veiksmīgi sāka tieši talsenieki. Rezultātu jau 2. minūtes sākumā atklāja Emīls Krūmiņš – 1:0. 9. minūtē piecu minūšu noraidījumu nopelnīja mājinieks Andris Blumbahs. Kā vēlāk izrādījās, šis apstāklis par labu nāca tieši Talsu komandai – 10. minūtē soda metienu realizēja Artis Raitums (2:0), bet 14. minūtē, kad talsenieki bija palikuši trijatā pret pieciem, pēc ļoti tālas piespēles ar vārtu guvumu izcēlās Valters Kalnietis (3:0). 15. minūtē pirmos vārtus guva ķekavieši sava rezultatīvākā spēlētāja Klāva Jansona personā – 1:3. Otrā perioda laikā mājinieki ieguva triju vārtu pārsvaru (5:2), bet visā spēlē "Talsu NSS/Krauzers" bija pārāka ar 8:3, sērijā uzvarot ar 2:1.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma spēlējošais treneris Artis Raitums, kuram šajā mačā 3 (2+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Tomam Bitmanim, 2 (1+1) punktus sakrāja Klāvs Araks, bet rezultatīvākais ar 4 (1+3) punktiem bija Valters Kalnietis. Par labāko starp ķekaviešiem atzina aizsargu Tomu Mežotni, kurš šajā spēlē bez punktiem, bet rezultatīvākie bija Klāvs Jansons ar 2 (1+1) punktiem un Edgars Freimanis ar divām piespēlēm. Līdz ar šo spēli sezona noslēgusies Ķekavas komandai, bet "Talsu NSS/Krauzers" var gatavoties pusfinālam, kur tās pretiniece būs Cēsu "Lekrings" vai "Irlava/Avant".

SF
JUGLASCIEMS