"Pārgauja" rāda spēku un pieveic "Ķekavu"

15.05.2021

purins_pargauja_019.jpg

Stalbes komanda "Pārgauja", kas vakar zaudēja pat teorētisku iespēju kvalificēties ELVI florbola līgas vīriešiem izslēgšanas spēlēm, šovakar savā laukumā uzņēma "Ķekavu", ko pārliecinoši uzvarēja ar 11:6. Uzvarētāju rindās neapturams ar 6 (4+2) rezultativitātes punktiem bija Edgars Puriņš.

 

Stalbes "Pārgauja" vakar uzzināja, ka šopavasar tai nebūs lemts piedalīties izslēgšanas spēlēs. Iespējams, ka šis fakts piedeva stalbiešiem niknumu spēlē pret "Ķekavu", kam pretinieku laukumā tika zaudēts ar 3:7. Tieši Sytalbes florbolisti bija tie, kas atklāja šīsdienas mača rezultātu – 2:0 pēc Olafa Zvīņa un Edgara Puriņa metieniem. Ķekavieši atbildēja ar Renāta Degina vārtu guvumu (1:2), tomēr pēc pirmā perioda mājiniekiem jau atkal bija divu vārtu handikaps (3:1). Otrās trešdaļas laikā stalbieši ieguva triju vārtu pārsvaru (6:3), bet visā spēlē SK "Pārgauja" bija pārāka ar 11:6.

 

Uzvarētāju rindās rezultatīvākais ar 6 (4+2) punktiem bija Edgars Puriņš, pa 4 (2+2) punktiem Jēkaba Berkolta un Gvido Laugas kontā, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Lauris Ābols un Olafs Zvīnis. Labākā spēlētāja balva tika pasniegta vārtsargam Arvim Kalniņam, kurš atvairīja 36 no 42 pretinieku metieniem. Par labāko starp kekaviešiem atzina Tomu Gredzenu, kurš izcēlās ar vienu vārtu guvumu. Rezultatīvākie viņa komandā bija Renāts Degins un Klāvs Jansons – trīs punkti katram. Pēc šīs uzvaras "Pārgauja" ar 26 punktiem pakāpās uz 9. vietu turnīra tabulā, bet "Ķekava" ar 31 punktu joprojām ieņem 6. pozīciju.

SF
JUGLASCIEMS