"Talsu NSS/Krauzers" pārliecinoši revanšējas "Bauskai"

12.05.2021

talsi_3_21.jpg

Pirmā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm notika Talsos, kur vietējā komanda "Talsu NSS/Krauzers" uzņēma "Bausku", kam pirmā apļa spēlē zaudēja. Šovakar talsenieki revanšējās vairāk nekā pārliecinoši – 12:4, rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (4+1) punktiem bija Emīls Krūmiņš.

 

Turnīra tabulas priekšpēdējās vietas īpašniece "Bauska" līdz šim izcīnījusi tikai divas uzvaras, viena no tām bija savā laukumā pār "Talsu NSS/Krauzers" – 5:4. Šovakar baušķenieki viesojās pie Talsu florbolistiem, kas alka revanša. Spēles rezultātu gan atklāja Bauskas komanda, jo 7. minūtē viesu līderis Aivis Barkovskis realizēja soda metienu – 1:0. Talsu komanda ar atbildi nekavējās – dažu minūšu laikā pa bumbiņai pretinieku vārtos ieraidīja Emīls Krūmiņš, Artis Raitums un Klāvs Araks (3:1). Arī pēc pirmā perioda mājiniekiem bija divu vārtu pārsvars (4:2). Otrās trešdaļas laikā rezultāts kļuva jau 10:3, bet galarezultātā "Talsu NSS/Krauzers" varēja svinēt uzvaru ar 12:4.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 5 (4+1) punktiem bija Emīls Krūmiņš, bet pa trim punktiem sakrāja Artis Raitums, Andrejs Šķerbergs un Toms Bitmanis, kurš vēl arī saņēma labākā spēlētāja balvu. Rezultatīvākais starp baušķeniekiem ar 2 (1+1) punktiem bija Aivis Barkovskis, bet par labāko spēlētāju atzina Feliksu Žiedu, kura kontā viena rezultatīva piespēle. "Talsu NSS/Krauzers" pēc šī panākuma ar 34 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz ceturto vietu, bet "Bauska" ar septiņiem punktiem joprojām atrodas priekšpēdējā pozīcijā.

JUGLASCIEMS