"Talsu NSS/Krauzers" pēdējā minūtē izglābjas no pastarītes "RTU/Rockets"

10.05.2021

talsi_21.jpg

Vienīgajā šovakar notikušajā ELVI florbola līgas vīriešiem spēlē pavisam nedaudz pietrūka lai komanda "Talsu NSS" vismaz punktu zaudētu turnīra pastarītei "RTU/Rockets". Pateicoties Andra Blumbaha golam, kuru viņš iemeta pamatlaika pēdējā minūtē, talsenieki svinēja laimīgu uzvaru ar 5:4.

 

Šī bija tikai pirmā abu komandu tikšanās reize, bet otra paredzēta jau pavisam drīz – sestdien. Talsos jau 3. minūtē mača rezultātu atklāja rīdzinieks Mārtiņš Lapsiņš – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukuma vadībā ar 2:1 izvirzījās Talsu komanda, kuras sastāvā ar vārtu guvumiem izcēlās Artis Raitums un Andrejs Šķerbergs. Arī pēc otrā perioda laukuma saimniekiem bija vienu vārtu pārsvars (4:3). Toties pēdējā trešdaļā "RTU/Rockets" atjaunoja neizšķirtu – 4:4, gols Rainera Miķelsona kontā. Pavisam maz pietrūka, lai pamatlaiks noslēgtos neizšķirti, tomēr talsenieki burtiski izglābās, jo vārtus 47 sekundes pirms svilpes iemeta Andris Blumbahs.  "Talsu NSS/Krauzers" varēja svinēt laimīgu uzvaru pamatlaikā ar 5:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma šī mača varonis Andris Blumbahs, bet rezultatīvākais viņa komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Artis Raitums. Par labāko starp rīdziniekiem atzina Raineru Miķelsonu. Komandai "Talsu NSS/Krauzers" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 31 punkts un kāpiens uz 6. vietu, bet Rīgas "RTU/Rockets" joprojām ir tikai divi punkti un attiecīgi pēdējā pozīcija.

SF
JUGLASCIEMS