"Irlava/Avant" uzvaras garšu atgūst mačā pret "Talsu NSS/Krauzers"

05.05.2021

irlava_gols_20.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem divu zaudējumu sēriju pārtraukusi "Irlava/Avant", kas šovakar savā laukumā ar 7:5 pieveica komandu "Talsu NSS/Krauzers". Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 3 (1+2) punktiem bija Renārs Stančiks.

 

Komandām "Irlava/Avant" un "Talsu NSS/Krauzers" šī bija jau otrā tikšanās šosezon, pirmā apļa spēlē, kas 17. septembrī norisinājās Talsos, ar 5:3 uzvarēja irlavnieki. Protama lieta, ka pēdējā laikā labi spēlējošie talsenieki Irlavā bija ieradušies pēc revanša, bet viņu plānu izjauca laukuma saimnieki. Spēles rezultātu gan atklāja viesi – jau 2. minūtē ar vārtu guvumu izcēlās Mariss Bergmanis (1:0). Irlavnieki nekavējās ar atbildi – pēc Renāra Stančika, Jāņa Klestrova un Kristera Tilttiņa precīzajiem metieniem viņi pārņēma vadības grožus ar 3:1. Pēc pirmā perioda laukuma saimniekiem bija tikai vienu vārtu pārsvars – 3:2. Otrajā trešdaļā abas komandas guva pa diviem vārtiem (5:4), bet pēdējā periodā "Irlava/Avant" savu pārsvaru ne vien nosargāja, bet pat dubultoja – 7:5.

 

Uzvarētāju rindās ar 3 (1+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Renārs Stančiks, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kristers Tiltiņš, Mareks Stančiks un Jānis Klestrovs. Labākā spēlētāja balvu saņēma Ričards Gruziņš, kura kontā viens vārtu guvums. Par labāko starp talseniekiem atzina Viesturu Mārtiņu Rubeni, kurš šoreiz ar rezultativitāti gan neizcēlās. Pa trim punktiem Talsu komanda labā sakrāja Armands Budreika un Toms Bitmanis. Pēc šī panākuma komanda "Irlava/Avant" ar 28 punktiem pakāpās uz 5. vietu turnīra tabulā, bet "Talsu NSS/Krauzers" ar 25 punktiem atrodas vairs tikai 7. vietā.

JUGLASCIEMS