"Lekrings" pēdējā periodā salauž "NND/RJTC" pretestību

03.05.2021

lekrings_s_20.jpg

Pirmā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm notika Ķekavā, kur Rīgas komanda "NND/RJTC", būdama mājinieces lomā, uzņēma Cēsu "Lekringu". Sākoties pēdējam periodam, rezultāts vēl bija neizšķirts (3:3), tomēr uzvaru ar 6:3 izcīnīja šī mača favorītes cēsnieces.

 

Rīgas komandai "NND/RJTC" tā bija šīs sezonas pēdējā spēle. Jaunās rīdzinieces jau pirms tās bija zaudējušas cerības kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Savukārt Cēsu "Lekringam" vēl pastāv iespēja turnīra tabulā pakāpties par vienu pozīciju augstāk. Šīsdienas spēles rezultātu 7. minūtē atklāja Rīgas komandu pārstāvošā Baiba Latiša – 1:0. Līdz pirmā perioda beigām pa golam Cēsu komandas labā iemeta māsas Raseicevas – Betija un Luīze, panākot 2:1. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija neizšķirts (3:3), bet pēdējā periodā ar vārtu guvumiem izcēlās cēsnieces Kate Meldere, Maija Zēmele-Bauere un Katrīna Dārta Kārkliņa, nodrošinot "Lekringa" uzvaru ar 6:3.

 

Par labāko spēlētāju starp uzvarētājām tika atzīta Luīze Raseiceva, kuras kontā 3 (2+1) rezultativitātes punkti. Liels devums uzvaras kaldināšanā arī Katrīnai Dārtai Kārkliņai, kura sakrāja 3 (1+2) punktus. Par labāko starp rīdziniecēm atzina pirmo vārtu autori Baibu Latišu, bet rezultatīvākā viņas komandā ar 2 (1+1) punktiem bija Marta Reke. Cēsu "Lekringam" pēc šī panākuma turnīra tabulā ir 16 punkti, bet joprojām 6. vieta. "NND/RJTC" ar sešiem punktiem finišējusi 7. vietā.

SF
JUGLASCIEMS