"Lielvārde/Fat Pipe" svin svarīgu uzvaru Bauskā

02.05.2021

lielvarde_kusins_21.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pašreizējā čempione "Lielvārde/Fat Pipe" pēc turnīra atsākšanās bija piedzīvojusi tik daudz zaudējumu, ka turnīra tabulā noslīdēja uz sev neierasto 10. vietu. Šovakar lielvārdieši viesojās pie komandas "Bauska", kuru uzvarēja ar 7:4. Ar "hat-trick" izcēlās Aivis Kusiņš, kuram tā šosezon bija tikai otrā spēle.

 

"Lielvārde/Fat Pipe", kas tikai vakar savā laukumā piedzīvoja sāpīgu neveiksmi mačā pret komandu "Talsu NSS/Krauzers", šodien viesojās pie otro elpu ieguvušās "Bauskas". Pirmās trešdaļas laikā pēc Aivja Kusiņa, Nika Blumfelda un Antona Žuka metieniem lielvārdieši izvirzījās vadībā ar 3:0. 37. minūtē rezultāts kļuva jau 5:0, tikai tad pie pirmā vārtu guvuma tika baušķenieki Kristiāna Čakāna personā – 1:5. Pēdējā periodā iniciatīvu pārņēma Bauskas florbolisti, tomēr "Lielvārde/Fat Pipe" nosargāja uzvaru ar 7:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Aivis Kusiņš, kurš izcēlās ar trim vārtu guvumiem. Viņa komandas biedram Dināram Vaitaitim, kurš, starp citu, ir Bauskas florbola audzēknis, šajā mačā trīs rezultatīvas piespēles. Pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Dāvis Bogdanovs un Niks Blumfelds. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Kristeru Ķurēnu-Repšu, kuram, tieši tāpat kā Kristiānam Čakānam, Evertam Janušauskim un Kasparam Čakānam, šajā mačā 2 (1+1) rezultativitātes punkti. "Lielvārde/Fat Pipe" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ar 23 punktiem pakāpās uz 8. vietu, bet "Bauskai" joprojām septiņi punkti un 11. pozīcija.

JUGLASCIEMS