Pirmajā Ķekavas derbijā uzvaru izcīna "buldodzes"

02.05.2021

bulldogs_21.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm šodien notika spēle, kurā spēkiem mērojās viena novada divas komandas – FK "Ķekava" un "Ķekavas Bulldogs/NND". Ar 7:3 uzvarēja "buldodzes", kuru rindās ar "hat-trick" izcēlās Anna Ankudinova. Tā šīm komandām bija pirmā tikšanās šīs sezonas regulārajā turnīrā.

 

Ne FK "Ķekava", ne "Ķekavas Bulldogs/NND" vairs nevarēja īsti apdraudēt Kocēnu "Rubenes" uzvaru regulārajā turnīrā, bet abas komandas vēl var pacīnīties par otro pozīciju tabulā, kas šobrīd pieder "buldodzēm". Spēles rezultātu atklāja FK "Ķekava" spēlētāja Kristiāna Elizabete Krūmiņa, kura 7. minūtē izmantoja savas komandas skaitlisko pārākumu – 1:0. Nekavējoties sekoja "Ķekavas Bulldogs/NND" atbilde – ar pusotras minūtes intervālu pa bumbiņai "Ķekavas" vārtos ieraidīja Anna Mūrniece un Anda Luža, vadībā ar 2:1 izvirzot vieses lomā spēlējošo komandu. 9. minūtē mājiniece Gundega Immere vēl atjaunoja neizšķirtu (2:2), bet jau līdz pirmajam pārtraukumam komandai "Ķekavas Bulldogs/NND" bija pat divu vārtu pārsvars – 4:2. Pēc otrās trešdaļas "Ķekavas Bulldogs/NND" atradās vadībā ar 6:2, bet visā spēlē uzvarēja ar 7:3.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Anna Ankudinova, kura šajā mačā izcēlās ar trim vārtu guvumiem. Trīs rezultativitātes punkti arī viņa komandas biedrenei Annai Mūrniecei (2+1). Par labāko starp FK "Ķekava" spēlētājām atzina otro vārtu autori Gundegu Immeri. "Ķekavas Bulldogs/NND" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā joprojām ir otrā vietā, bet jau 27 punkti, savukārt "Ķekava" ar 21 punktu ieņem ceturto pozīciju. Šīsdienas spēles iznākums attiecās arī uz Kocēnu komandu "Rubene", kas tagad jau pilnīgi oficiāli kļuvusi par regulārā turnīra uzvarētāju.

JUGLASCIEMS