"Kurši" sakauj pastarīti "RTU/Rockets" un pakāpjas uz 7. vietu

24.04.2021

kursi_griezitis_019.jpg

Pirmajā no divām šodien notikušajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm Liepājas "Kurši" savā laukumā uzņēma turnīra pastarīti "RTU/Rockets". Pārliecinošu uzvaru ar 14:6 guva liepājnieki, kuru rindās ar 6 (2+4) rezultativitātes punktiem izcēlās Kaspars Klamers.

 

Liepājā notikušās spēles rezultātu jau 3. minūtē atklāja mājinieks Kaspars Klamers – 1:0. Tieši pēc minūtēs ar vārtu guvumu atbildēja rīdzinieks Mārtiņš Lapsiņš, atjaunojot neizšķirtu rezultātu – 1:1. Tomēr jau līdz pirmajām pārtraukumam vadībā ar divu vārtu pārsvaru bija izvirzījusies "Kurši" – 5:3. Otrās trešdaļas laikā liepājnieki praktiski atbildēja uz jautājumu par šī mača uzvarētāju (9:4), bet galarezultātā "Kurši" svinēja pārliecinošu uzvaru ar 14:6.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 6 (2+4) punktiem bija Kaspars Klamers. 5 (1+4) punkti Tomam Akmeņlaukam, bet labākā spēlētāja balvu saņēma četru vārtu autors Sandis Lēvalds. 3 (1+2) punkti Gustavam Griezītim, divus golus iemeta Ralfs Polis, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kristaps Ošs-Ervics un Mārtiņš Puķīte. Rīgas komandas rindās ar divām rezultatīvām piespēlēm izcēlās Mārtiņš Mickevičs, kurš arī saņēma labākā spēlētāja balvu. Liepājas "Kurši" pēc šīs uzvaras ar 22 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 7. vietu, bet "RTU/Rockets" joprojām tikai divi punkti un attiecīgi pēdējā pozīcija.

JUGLASCIEMS