"Rubene" pagarina "Pārgaujas" neveiksmju sēriju

23.04.2021

rubene_021.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem jau sesto zaudējumu pēc kārtas piedzīvojusi Stalbes SK "Pārgauja", kas šovakar savā laukumā ar 4:8 atzina Kocēnu "Rubenes" pārākumu. Uzvarētāju sastāvā ar 4 (3+1) rezultativitātes punktiem izcēlās Jēkabs Keišs.

 

Kocēnu "Rubene" viesojās Stalbē pie "Pārgaujas", kas bija piedzīvojusi jau piecus zaudējumus pēc kārtas. Šī mača rezultātu 5. minūtē atklāja turnīra trešais rezultatīvākais spēlētājs – kocēnietis Reinis Mirkšs (1:0). 11. minūtē stalbietis Emīls Eglītis atjaunoja neizšķirtu (1:1), tomēr pēc pirmās trešdaļas minimāls pārsvars atkal bija viesiem – 2:1. Otrā perioda laikā kocēnieši ieguva triju vārtu handikapu (5:2), bet visā mačā "Rubene" svinēja uzvaru ar 8:4.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju sastāvā saņēma Jēkabs Keišs, kuram šajā mačā 4 (3+1) rezultativitātes punkti. 3 (1+2) punkti Reinim Mirkšam, bet Ingars Matisons izcēlās ar diviem vārtu guvumiem. Par labāko Stalbes komandā atzina divu vārtu autoru Emīlu Eglīti. Kocēnu "Rubene" pēc šī panākuma ar 25 punktiem pakāpās uz 4. vietu turnīra tabulā, bet "Pārgaujai" aizvien vēl tikai 13 punktu un 10. pozīcija.

JUGLASCIEMS