"Talsu NSS/Krauzers" spēles galotnē izrauj uzvaru pār "Pārgauju"

11.04.2021

talsi_21.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi komanda "Talsu NSS/Krauzers", kas šodien Cēsis, tiekoties ar Stalbes "Pārgauju", pamatlaika pēdējās divās minūtēs guva divus vārtus un varēja svinēt panākumu ar 3:2. Izšķirošie goli Emīla Krūmiņa un Marisa Šķubura kontā.

 

Stalbes SK "Pārgauja" jau kārtējo mājas spēli aizvadīja Cēsu sporta kompleksā, kur šodien uzņēma uz panākumu viļņa esošo komandu "Talsu NSS/Krauzers". Mačā pret pēdējā laikā nestabili spēlējošajiem stalbiešiem talseniekiem gan neklājās viegli. Ja pirmais periods pagāja bez vārtu guvumiem, tad otrās trešdaļas sākumā pēc Dēvida Osīša un Gvido Laugas precīzajiem metieniem "Pārgauja" izvirzījās vadībā ar 2:0. Spēles vidū Talsu komandas spēlētājs Andrejs Šķerbergs vienus vārtus atguva – 1:2. Laiks ritēja, bet rezultāts nemainījās. Atrisinājums nāca tikai pamatlaika pēdējās divās minūtēs, kad vispirms talsenieks Emīls Krūmiņš izmantoja savas komandas skaitlisko pārsvaru (2:2), bet 50 sekundes pirms finālsvilpes Mariss Šķuburs pēc sava vārdabrāļa Bergmaņa piespēles guva uzvaras vārtus – 3:2. Stalbes komanda vēl metās atspēlēties, tomēr uzvaru ar 3:2 svinēja "Talsu NSS/Krauzers".

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma pirmo vārtu autors Andrejs Šķerbergs, bet rezultatīvākais ar divām piespēlēm bija Mariss Bergmanis. Par labāko starp stalbiešiem atzina Dēvidu Osīti, kurš guva vienus vārtus. Pēc šīs uzvaras Talsu komandai jau 12 punktu, bet joprojām tikai 9. vieta, bet Stalbes vienība ar 13 punktiem atrodas vienu pozīciju augstāk.


JUGLASCIEMS