Liepājas "Kurši" viesos pieveic "Bausku"

05.04.2021

kursi_kopa_19.jpg

Viena ELVI florbola līgas spēle šovakar notika Bauskā, kur vietējā komanda krustoja nūjas ar Liepājas "Kuršiem". Spraigā cīņa uzvaru ar 6:4 svinēja liepājnieki, kuru rindās ar trim rezultativitātes punktiem izcēlās Sandis Lēvalds.

 

"Bausku" noteikti spārnoja Lielajā piektdienā izcīnītā uzvara pār komandu "Talsu NSS/Krauzers" (5:4), kas zemgaļiem bija pirmā pēc rekordilgas neveiksmju sērijas. Droši vien, ka baušķeniekiem bija nodoms līdzīgi izrēķināties arī ar Liepājas komandu. Pirmā trešdaļa gan pagāja bez vārtu guvumiem (0:0), bet 27. minūtē pēc Ralfa Poļa metiena vadībā ar 1:0 izvirzījās "Kurši". 31. minūtē mājinieks Kristiāns Čakāns atjaunoja neizšķirtu (1:1), tomēr pirms pēdējā perioda vadībā ar vienu vārtu pārsvaru bija izvirzījušies viesi – 2:1. Trešās trešdaļas vidū liepājnieki ieguva pat triju vārtu pārsvaru (4:1). Bauskas komanda viņu handikapu spēja tikai nedaudz samazināt, bet uzvaru ar 6:4 izcīnīja "Kurši".

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Edgars Rimarenko, kurš sev atvēlētajā laikā atvairīja 23 no 24 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais viņa komandā ar 3 (2+1) punktiem bija Sandis Lēvalds, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kaspars Klamers un Toms Akmeņlauks. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Kristiānu Čakānu, kuram, tāpat kā Nikitam Maksurovam, 2 (1+1) punkti. Liepājas komandai "Kurši" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā ir 15 punktu un 6. vieta, bet "Bauska" ar četriem punktiem atrodas 11. pozīcijā.

JUGLASCIEMS