"Līgatne" viesos sakauj Rīgas komandu "NND/RJTC"

07.11.2020

ligatne_020.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm trešo uzvaru četrās spēlēs guvusi komanda "Līgatne", kas šodien pretinieču laukumā ar 14:2 sagrāva Rīgas "NND/RJTC" florbolistes. Uzvarētāju rindās ar 5 (3+2) rezultativitātes punktiem izcēlās Rita Vāvere.

 

Starpsezonā izveidotā komanda "Līgatne", kas savās pirmajās trijās spēlēs bija guvusi divas uzvaras, šodien viesojās Rīgā pie turnīra pastarītes "NND/RJTC", kas vēl tikai cer uz saviem pirmajiem punktiem. Jau 6.minūtē pēc līgatniešu Agneses Brolišas un Ritas Vāveres punktiem vadībā ar 2:0 izvirzījās viešņas. 7. minūtē rīdzinieču nulli no rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa Olga Timofejeva ( 1:2), tomēr pēc pirmā periodā Līgatnes komandai jau atkal bija divu vārtu pārsvars – 3:1. Otrās trešdaļas laikā viešu komanda panāca 8:2, bet pēdējā periodā "Līgatne" guva sešus bezatbildes vārtus un triumfēja ar 14:2.

 

Rezultatīvākā uzvarētāju rindās bija Rita Vāvere, kura sakrāja 5 (3+2) punktus. Pa četriem punktiem guva Liene Adamane un Ieva Dimante, bet pa trim – Dina Štāle, Inita Dimante, Agnese Broliša un Madara Adamane. Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma Daniela Hmeļņicka, kura ar rezultativitāti šoreiz neizcēlās. Par labāko starp rīdziniecēm atzina Olgu Timofejevu, kura iemeta abus savas komandas vārtus. Pēc šīs uzvaras komanda "Līgatne" turnīra tabulā ar deviņiem punktiem pakāpās uz trešo vietu, bet "NND/RJTC" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS