"Lielvārde/Fat Pipe" pieveic "Ķekavu", uzvaras vārtus gūst Jēgers

31.10.2020

lielvarde_uzv_20.jpg

Pirmajā no divām šodien paredzētajām ELVI florbola līgas vīriešiem spēlēm pašreizējā čempionvienība "Lielvārde/Fat Pipe" savā laukumā uzņēma vienu no līgas līderēm - "Ķekavu". Pateicoties Jura Sanda Jēgera 55. minūtē gūtajiem vārtiem, ārkārtīgi saspringtā cīņā ar uzvaru ar 4:3 varēja svinēt lielvārdieši.

 

"Ķekava" Lievārdē ieradās ar teju ideālu bilanci, jo līdzšinējās septiņās spēlēs bija piedzīvojusi tikai vienu zaudējumu – Cēsu "Lekringam". Savukārt "Lielvārde/Fat Pipe" aizvadītajās sešās spēlēs bija piekāpusies ne vien "Lekringam", bet arī "Valmierai". Abu komandu savstarpējā mačā līdz pirmajam vārtu guvumam bija jāgaida gandrīz 14 minūtes, kad viens pret vienu ar viesu komandas vārtsargu izskrēja lielvārdietis Maikls Nazarovs, panākdams 1:0. Tikai 20 sekundes pirms pirmā pārtraukuma pirmo reizi šajā mačā uzgavilēt varēja arī ķekavieši – 1:0, gols Ginta Klēģera kontā. Spēles turpinājumā laukuma saimnieki vēl trīs reizes spēja izvirzīties vadībā, bet viesiem atspēlēties izdevās tikai divas reizes. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 3:2, 41. minūtē neizšķirtu (3:3) atjaunoja ķekavietis Markuss Januševskis. Tomēr izšķirošais vārds šajā mačā piederēja laukuma saimniekiem – 55. minūtē uzvaras vārtus komandas "Lielvārde/Fat Pipe" labā guva Juris Sandis Jēgers, bet atlikušajā laikā mājinieki veiksmīgi darbojās aizsardzībā un varēja svinēt svarīgu uzvaru ar 4:3.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika pasludināts Lielvārdes komandas kapteinis Mariss Giņko, kurš šajā mačā izcēlās ar vienu rezultatīvu piespēli. Pa 2 (1+1) punktiem guva viņa komandas biedri Juris Sandis Jēgers un Niks Blumfelds. Labākā spēlētāja balvu Ķekavas komandā saņēma Gints Klēģers, kurš ar 3 (2+1) punktiem bija arī rezultatīvākais. Divas piespēles līgas rezultatīvākā spēlētāja Klāva Jansona kontā. Pēc šīs uzvaras Lielvārdes komanda ar 15 punktiem turnīra tabulā pakāpās uz 4. vietu, bet "Ķekavai" joprojām 18 punktu un pirmā vieta.

 

"Lielvārde/Fat Pipe" – "Ķekava" 4:3 (1:1, 2:1, 1:1)

Metienu attiecība:

24:30 (11:12; 6:10, 7:8)

Rezultatīvākie:

"Lielvārde/Fat Pipe" – Niks Blumfelds 2 (1+1), Juris Sandis Jēgers 2 (1+1), Maikls Nazarovs 1 (1+0), Antons Žuks 1 (1+0), Dinārs Vaitaitis 1 (0+1), Mariss Giņko 1 (0+1).

"Ķekava" – Gints Klēģers 3 (2+1), Klāvs Jansons 2 (0+2), Markuss Januševskis 1 (1+0).


JUGLASCIEMS