Liepājas "Kurši" trešo uzvaru svin pār "Irlavu/Avant"

06.10.2020

akmenlauks_020.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem trešo uzvaru pēc kārtas izcīnījusi Liepājas "Kurši", kas šovakar savā laukumā ar 12:5 sakāva komandu "Irlava/Avant". Uzvarētāju labā 4 (2+2) rezultativitātes punktus guva spēlējošais treneris Toms Akmeņlauks.

 

"Kurši" šo sezonu sāka ar diviem zaudējumiem, bet turpināja ar divām uzvarām. Viņu šīsdienas pretinieki irlavnieki turnīra ievadā svinēja divus panākumus, bet trešajā spēlē ar 5:8 atzina "Pārgaujas" pārākumu. Abu komandu savstarpējās spēles rezultātu 9. minūtē atklāja "Irlava/Avant" Kristapa Kazlovska personā – 1:0. Līdz pirmajam pārtraukumam liepājnieki Ralfs Polis un Sandis Lēvalds vadībā ar 2:1 jau izvirzīja savu komandu. Vadības grožus mājinieki no rokām vairs neizlaida ne uz brīdi. Pēc otrās trešdaļas rezultāts bija 8:2, bet 50. minūtē jau 11:2. Galarezultātā "Kurši" svinēja ļoti pārliecinošu panākumu ar 12:5.

 

Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Toms Akmeņlauks, 3 (2+1) punkti Gustavam Griezītim, pa diviem vārtiem guva Mārtiņš Puķīte, kuram tika labākā spēlētāja balva, un Toms Peniķis, pa 2 (1+1) punktiem savāca Sandis Lēvalds, Kristaps Ošs-Ervics un Arvis Aniņš. Par labāko starp irlavniekiem atzina vārtsargu Reini Mizgu, kurš nepilnās 11 minūtēs atvairīja 3 no 4 pretinieku metieniem. Rezultatīvākais Irlavas komandā bija Kristaps Kazlovskis, kura kontā 4 (3+1) punkti.

 

Videointevijas: ŠEIT

SF
JUGLASCIEMS