"Līgatnei" vēl viens panākums – pieveikta Rīgas "NND/RJTC"

04.10.2020

ligatne_020.jpg

ELVI florbola līgā sievietēm otro uzvaru divās spēlēs guvusi arī jaunizveidotā komanda "Līgatne", kas šodien savā laukumā ar 9:4 pieveica Rīgas vienību "NND/RJTC". Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (3+1) punktiem bija Rita Vāvere.

 

Latvijas čempionāta debitante "Līgatne" savā pirmajā spēlē viesos ar 6:3 pieveica komandu "Irlava/Tukums", kamēr Rīgas "NND/RJTC" pirms šīsdienas mača bija paspējusi piedzīvot trīs zaudējumus. Arī šodien rīdzinieces jau pirmā perioda laikā nonāca iedzinējās ar 0:3. Vienu bumbiņu viešņu vārtos raidīja Liene Adamane, bet divas – Rita Vāvere. Spēles vidū laukuma saimnieces bija izvirzījušās vadībā jau ar 5:0. Tad divus vārtus pēc kārtas guva Rīgas florbolistes – 2:5, pa golam Annijas Gobiņas un Baibas Latišas kontā. Trīs vārtu pārsvars līgatnietēm bija arī pēc otrās trešdaļas (7:4), bet visā spēlē "Līgatne" bija pārāka ar 9:4.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 4 (3+1) punktiem bija Rita Vāvere, kura saņēma labākās spēlētājas balvu. Pa trim rezultativitātes punktiem viņas komandas biedrenēm Agnesei Brolišai, Lienei Adamanei un Madarai Adamanei. Labākās spēlētājas balva Rīgas komandā tika pasniegta Inesei Adijānei, kura ar rezultativitāti gan neizcēlās.

SF
JUGLASCIEMS