"Lekrings" attopas no šoka un uzvar Bauskā

03.10.2020

lekrings_jorens.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem ceturto uzvaru četrās spēlēs guvusi Cēsu komanda "Lekrings", kas šovakar, viesojoties pie "Bauskas", pirmā perioda laikā bija nonākusi iedzinējās ar 0:3, bet spēja lauzt cīņas gaitu un uzvarēja ar 8:5. Rezultatīvākais starp uzvarētājiem ar 4 (2+2) punktiem bija Jorens Malkavs.

 

Cēsu "Lekrings" vakar viesos ar 7:6 pārspēja "Ķekavu", kļūdama par vienīgo komandu, kas vēl nav zaudējusi ne punkta. Šovakar, viesojoties pie Virslīgas pastarītes "Bauskas", cēsnieki acīmredzami nebija noskaņojušies kārtīgai cīņai, jo pirmo 20 minūšu laikā nonāca zaudētājos ar 0:3. Pa golam baušķenieku labā iemeta Lotārs Melderis, Everts Janušauskis un Aivis Barkovskis. Pārtraukuma laikā cēsnieki bija izdarījuši attiecīgus secinājumus un otrajā trešdaļā viņiem vajadzēja tikai nepilnas septiņas minūtes, lai atjaunotu neizšķirtu – 3:3. Ar vārtu guvumiem izcēlās Krišs Treimanis, Jorens Malkavs un Emīls Dzalbs. Bauskas komanda padoties vēl nedomāja – arī pirms pēdējā perioda uz rezultātu tablo bija kaujiniecisks neizšķirts – 5:5. Tomēr trešajā periodā meistarība ņēma virsroku - "Lekrings" guva vēl trīs vārtus un varēja svinēt kārtējo uzvaru – 8:5.

 

Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 4 (2+2) punktiem bija Jorens Malkavs, 3 (2+1) punkti Andra Rajecka kontā, divus golus iemeta Emīls Dzalbs, bet 2 (1+1) punkti Krišam Tremanim. Labākā spēlētāja balva tika pasniegta Jānim Rajeckim, kurš izcēlās ar divām rezultatīvām piespēlēm. Par labāko starp baušķeniekiem atzina Evertu Janušauski, kuram 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī viņa komandas biedriem Nikitam Maksurovam un Evertam Janušaukim.

JUGLASCIEMS