"Lielvārde/Fat Pipe" viesos sakauj ulbrokiešus

24.09.2020

salcevics_020.jpg

ELVI florbola līgā vīriešiem šovakar negaidīti pārliecinošu uzvaru pretinieku laukumā izcīnījusi komanda "Lielvārde/Fat Pipe", kas, pateicoties labai uzbrukumu realizācijai un lieliskai vārtsarga Jāņa Salceviča spēlei, ar 6:2 sagrāva savu principiālo pretinieci "Oxdog Ulbroka". Uzvarētāju rindās ar "hat-trick" izcēlās Rūdis Žukelis.

 

"Oxdog Ulbroka" pirms mača pret lielvārdiešiem bija aizvadījusi tikai vienu spēli, kurā pretinieku laukumā ar 11:5 sakāva "Bausku". Trīs punkti turnīra tabulā bija arī "Lielvārdei/Fat Pipe", bet tie bija iegūti pēc diviem mačiem. Sezonas atklāšanas spēlē lielvārdieši savā laukumā ar 9:2 sakāva Liepājas "Kuršus", bet pēc tam mājas spēlē ar 2:8 atzina "Valmieras" pārākumu.

 

Šīsdienas mača rezultātu pirmajā periodā atklāja mājinieki ulbrokieši. Tas notika 18. minūtē, kad Rolands Kovaļevskis realizēja soda metienu. Otrajā trešdaļā vārtus guva tikai viesi, turklāt ar lielisku precizitāti, realizējot četrus no septiņiem metieniem. Pa diviem goliem iemeta Maikls Nazarovs un Rūdis Žukelis, izvirzot Lielvārdes komandu vadībā ar 4:1. Arī pēdējā periodā veiksmīgāk darbojās "Lielvārde/Fat Pipe", kas galarezultātā varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 6:2.

 

Par labāko spēlētāju uzvarētāju rindās tika atzīts vārtsargs Jānis Salcevičs, kurš no 35 pretinieku metieniem atvairīja 33. Uzslavas vērts ir arī triju vārtu autora Rūda Žukeļa sniegums, viņa komandas biedram Maiklam Nazarovam divi goli, bet Juris Sandis Jēgers izcēlās ar 2 (1+1) punktiem. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma otro vārtu autors Eduards Stūre.

 

"Oxdog Ulbroka" – "Lielvārde/Fat Pipe" 2:6 (1:0, 0:4, 1:2)

Metienu attiecība:

35:23 (10:5; 9:7, 16:11)

Rezultatīvākie:

"Oxdog Ulbroka" – Eduards Stūre 1 (1+0), Rolands Kovaļevskis 1 (1+0), Tomass Kristofers Birstiņš 1 (0+1).

"Lielvārde/Fat Pipe" – Rūdis Žukelis 3 (3+0), Maikls Nazarovs 2 (2+0), Juris Sandis Jēgers 2 (1+1), Niks Blumfelds 2 (0+2), Markuss Nazarovs 1 (0+1), Mariss Giņko 1 (0+1).

SF
JUGLASCIEMS