Šodien Lielvārdē florbolistiem vēl trīs medaļu spēles

07.04.2024

medalasvisas.png

Šodien Lielvārdes sporta centrā jau otro dienu turpināsies florbola pavasara medaļu dalīšanas trakums. Ja vakar četras spēles aizvadīja 1. un 2. līgas vīriešu komandas, tad šodien par medaļām cīnīsies sieviešu 1. līgas četras vienības, bet vakarā laukumā dosies vīriešu 1. līgas B grupas (fārmklubu) komandas "Ogres Vilki/Lielvārde" un "Rubene-1" (Kocēni), lai noskaidrotu, kura no tām ir čempionu kausa cienīga. Visas trīs spēles interneta tiešraidē translēs Sportacentrs.com TV.

 

Pulksten 12.00 sieviešu 1. līgas bronzas godalgas dalīs divas galvaspilsētas komandas - "Rīgas Lauvas" un "NND/RJTC".

 

Pulksten 15.00 laukumā dosies sieviešu 1. līgas divas labākās komandas "Rubene-1" un "Līgatne", lai noskaidrotu, kura no tām virs galvām cels čempioņu kausu, bet kurai būs jāsamierinās ar vicečempioņu titulu.

 

Pulksten 18.00 vēl viens mačs par čempionu titulu, tikai nu jau vīriešu 1. līgas fārmklubu konkurencē - "Ogres Vilki/Lielvārde" un "Rubene-1" (Kocēni).

 

Tiem līdzjutējiem, kuri spēles apmeklēs klātienē, jāņem vērā, ka dienas biļetes cena būs 5 eiro, bet vienai spēlei – 3 eiro. Personām, kuras nav sasniegušas 16 gadu vecumu un pensionāriem – 1 eiro. Bērniem, kuri nav sasnieguši astoņu gadu vecumu, ieeja bezmaksas. Biļešu iegāde pie ieejas arēnā.

JUGLASCIEMS