Četras pilsētas uzņems Četru nāciju turnīru

22.08.2023

4nt.png

Nākamās nedēļas nogalē, no 1. līdz 3. septembrim, Valmieras Olimpiskajā centrā, Lielvārdes sporta centrā, Ķekavas sākumskolas sporta kompleksā un Cēsu sporta kompleksā norisināsies Četru nāciju turnīrs vīriešu izlasēm, kurā mājinieki samēros spēkus ar Čehijas, Šveices un Igaunijas valstsvienībām.

 

Latvijas Florbola savienība (LFS) šādu turnīru septembra starptautiskajā logā rīkos jau ceturto reizi. Šogad tas notiks pēc jauna koncepta, jo Latvijas komandas spēles līdzjutēji klātienē varēs vērot trīs dažādās pilsētās - Lielvārdē, Ķekavā un Cēsīs. Pie mums ieradīsies ļoti spēcīgs dalībnieku sastāvs - čehi ir pašreizējie planētas vicečempioni, šveicieši iepriekšējā pasaules čempionātā ieņēma ceturto pozīciju, bet igauņi devīto.

 

Turnīra ietvaros komandas aizvadīs viena apļa turnīru, pēc kura tiks noskaidrots vietu sadalījums tabulā. Mājinieki pirmo maču aizvadīs 1. septembra vakarā, kad Lielvārdē krustos nūjas ar Šveices florbolistiem. 2. septembrī Ķekavā mums ieplānots duelis ar Čehiju, bet turnīru noslēgsim 3. septembrī Cēsīs ar principiālu cīņu pret Igauniju. Visas ārvalstu komandu savstarpējās spēles notiks Valmieras Olimpiskajā centrā.

 

 

Spēļu kalendārs

Piektdiena, 1. septembris, Valmieras Olimpiskais centrs
17:00 Čehija - Igaunija

 

Piektdiena, 1. septembris, Lielvārdes sporta centrs
19:00 Latvija - Šveice

 

Sestdiena, 2. septembris, Ķekavas sākumskolas sporta komplekss
16:00 Latvija - Čehija

 

Sestdiena, 2. septembris, Valmieras Olimpiskais centrs
17:00 Igaunija - Šveice

 

Svētdiena, 3. septembris, Valmieras Olimpiskais centrs
9:30 Šveice - Čehija

 

Svētdiena, 3. septembris, Cēsu sporta komplekss
15:00 Latvija - Igaunija

 

Latvijas florbola izlašu gatavošanos līdzfinansē Latvijas Republikas Izglītības un zinātnes ministrija.

JUGLASCIEMS