Izslēgšanas spēles sākas ar "NND/RJTC" uzvaru

04.03.2023

nnd_gol_23.jpg

Šodien Rīgā, "Rimi" Olimpiskajā centrā, ar pusfināla maču starp "NND/RJTC" (Rīga) un FK "Ķekava" sākās ELVI florbola līgas sievietēm izslēgšanas spēles. Spraigā cīņā uzvaru ar 4:3 izcīnīja rīdzinieces, sērijā līdz vienas komandas trim panākumiem izvirzoties vadībā ar 1:0. Divus vārtus "NND/RJTC" labā guva Elīna Dīce.

 

Pagājušās nedēļas nogalē Rīgas "NND/RJTC" un FK "Ķekava" krustoja nūjas Latvijas un Igaunijas sieviešu florbola līgas pusfinālā. Tur viss tika izšķirts vienā mačā – pēcspēles metienos ar 4:3 uzvarēja ķekavietes, kuras pēc tam kļuva par līgas vicečempionēm. Šīsdienas mača rezultātu 4. minūtē atklāja rīdziniece Viktorija Kovaļova (1:0), bet pēc pirmā perioda rezultāts bija neizšķirts (1:1), jo ar golu atbildēja ķekaviete Paula Sloģe. Otrās trešdaļas laikā Rīgas klubs izvirzījās vadībā ar 4:1, vienus vārtus guva Anna Mūrniece, bet perioda galotnē nepilnas minūtes laikā divus golus iemeta Elīna Dīce. Pēdējā trešdaļā Ķekavas komandas florbolistes Annija Dārta Dankfelde un Katrīna Kate Fībiga rezultāta starpību samazināja līdz minimumam (3:4). Ķekaviešu rīcībā bija vēl gandrīz septiņas minūtes, tomēr izglābties no zaudējuma viņām neizdevās. Uzvaru ar 4:3 svinēja "NND/RJTC", sērijā izvirzoties vadībā ar 1:0.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju komandas rindās saņēma vārtsardze Allana Kolosova, kura atvairīja 19 no 22 pretinieču metieniem. Rezultatīvākās viņas vienībā ar diviem vārtu guvumiem bija Elīna Dīce, bet ar 2 (1+1) punktiem – Anna Mūrniece. Par labāko starp ķekavietēm atzina Anniju Dārtu Dankfeldi, kurai 2 (1+1) punkti. Tieši tikpat punktu arī Katrīnai Katei Fībigai. Sērijas otrā spēle paredzēta 11. martā pulksten 14.00, arī tā notiks rīdzinieču laukumā.

SF
JUGLASCIEMS