Ulbrocieši uzvar "Irlavu", trim līderēm pa 44 punktiem

02.02.2023

fsm20229.jpeg

Šovakar ELVI florbola līgā vīriešiem notika viena spēle - "FS Masters/Ulbroka" savā laukumā uzņēma "Irlavu". Otrās trešdaļas vidū vadībā ar 3:1 vēl atradās irlavnieki, bet galarezultātā ar 7:5 uzvarēja Ulbrokas komanda, kurai turnīra tabulā tagad 44 punkti – tieši tikpat, cik "Valmierai" un Cēsu "Lekringam". Rezultatīvākais uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Toms Bitmanis.

 

Abu komandu pirmajā tikšanās reizē, kas notika Irlavas sporta namā, ļoti pārliecinošu uzvaru ar 14:6 izcīnīja "FS Masters/Ulbroka". Atbildes mača rezultātu 11. minūtē atklāja ulbrocietis Toms Bitmanis (1:0), bet līdz pirmajām pārtraukuma irlavnieks Kristers Tiltiņš atjaunoja neizšķirtu (1:1). Otrā perioda pirmajā pusē viesi izvirzījās vadībā ar 3:1, Golus mājinieku vārtos iemeta divi Renāri – Stančiks un Austrums. Līdz otrajam pārtraukumam vadības grožus jau pārņēma ulbrocieši – 4:3, vārtus guva Kārlis Jānis Petrovskis, Tomass Kristofers Birstiņš un Artūrs Narogs. Pēdējā periodā "FS Masters/Ulbroka" savu pārsvaru dubultoja un varēja svinēt uzvaru ar 7:5.

 

Labākā spēlētāja balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsargs Ivars Dišereits, kurš atvairīja 26 no 31 pretinieku metiena. Rezultatīvākais viņa komandā ar 5 (2+3) punktiem bija Toms Bitmanis, bet pa trim punktiem sakrāja Artūrs Narogs un Matīss Kristians Morozovs. Par labāko starp irlavniekiem atzina divu vārtu autoru Renāru Austrumu, 2 (1+1) punkti Kristapam Kazlovskim, bet rezultatīvākais ar 3 (1+2) punktiem bija Renārs Stančiks. Pēc šī panākuma komandai "FS Masters/Ulbroka" turnīra tabulā 44 punkti, tieši tikpat, cik vēl divām līderēm – FBK "Valmiera" un Cēsu "Lekrings". Valmieriešiem gan vēl spēle rezervē.

SF
JUGLASCIEMS