"Līgatne" zaudē "Rubenei"

18.12.2022

rubene_abeltina_22.jpg

Šodien ELVI florbola līgā sievietēm notika viena spēlē - "Līgatne" savā laukumā ar 2:6 zaudēja Kocēnu "Rubenei". Kocēniešu rindās rezultatīvākā ar 3 (1+2) punktiem bija Sanija Ramona Ābeltiņa.

 

Līgatnes sporta centrā notikušās spēles rezultātu 5. minūtē atklāja Rubenes komanda Emīlijas Salacietes personā – 1:0. Pēc trijām minūtēm līgatnietes pašas ieraidīja bumbiņu savos vārtos, rezultāts kļuva jau 2:0. 11. minūtē pie pirmā vārtu guvuma tika "Līgatne" – rezultāta starpību samazināja Madara Adamane (1:2). Pēc pirmā perioda kocēnietes atradās vadībā ar 4:1. Otrās trešdaļas laikā vārtu guvumi netika gūti, bet pēdējā periodā viešņas iemeta vēl divus golus, kamēr Līgatnes florbolistes atbildēja ar vienu rezultatīvu raidījumu. Galarezultātā Kocēnu "Rubene" guva uzvaru ar 6:2.

 

Rezultatīvākā starp uzvarētājām ar 3 (1+2) punktiem bija Sanija Ramona Ābeltiņa, bet labākās spēlētājas balvu saņēma Emīlija Salaciete, kuras kontā divi goli. Par labāko starp līgatnietēm atzina pirmo vārtu autori Madaru Adamani. Pēc šīs izvaras Kocēnu "Rubene" ar 28 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 1. vietā, bet "Līgatnei" joprojām 11 punktu un 5. vieta.

JUGLASCIEMS