"Ķekavas Bulldogs/NND" pusfinālu sāk ar pārliecinošu uzvaru

26.03.2022

bulldogs_gol_22.jpg

ELVI florbola līgas sievietēm pusfināla sēriju ar pretinieču sagraušanu sākusi "Ķekavas Bulldogs/NND", kas Kocēnu komandu "Rubene-1" šodien savā laukumā ar pieveica 14:3. Rezultatīvākā uzvarētāju rindās ar 5 (2+3) punktiem bija Līga Vancāne. Sērijā līdz vienas komandas trim uzvarām "Ķekavas Bulldogs/NND" izvirzījusies vadībā ar 1:0.

 

Komandu "Ķekavas Bulldogs/NND" un "Rubene-1" (Kocēni) pusfināla sērijas pirmajām divām spēlēm jānotiek ķekaviešu laukumā. Šodien tika aizvadīts pirmais mačs. Pirmo desmit minūšu laikā vadībā ar 3:0 izvirzījās laukuma saimnieces. Pa golam viešņu vārtos iemeta Santa Kazaine, Elīna Štrausa un Anna Mūrniece. Perioda galotnē ar diviem vārtu guvumiem atbildēja jaunās kocēnietes – 2:3, rezultatīvas bija Evelīna Caune un Elīna Sirmā. Divas (!) sekundes pirms pirmā pārtraukuma ķekaviete Līga Vanaga atjaunoja divu vārtu handikapu – 4:2. Otrajā trešdaļā laukumā dominēja "Ķekavas Bulldogs/NND", kas pa pretinieču vārtiem izpildīja 15 metienus, turklāt deviņi no tiem sasniedza mērķi – 13:2. Pēdējā periodā abas komandas apmainījās ar vārtu guvumiem. "Ķekavas Bulldogs/NND" varēja svinēt pārliecinošu uzvaru ar 14:3, sērijā izvirzoties vadībā ar 1:0.

 

Labākās spēlētājas balvu uzvarētāju rindās saņēma vārtsardze Krista Ruicēna, kura spēlē iesaistījās pēdējā periodā, atvairot septiņus no astoņiem pretinieču metieniem. Rezultatīvākā viņas komandā ar 5 (2+3) punktiem bija Līga Vancāne, pa četriem punktiem Annai Mūrniecei un Elīnai Dīcei, bet pa 2 (1+1) punktiem sakrāja Kristiāna Grāvīte, Anda Luža, Elīna Štrausa, Karīna Mičule un Māra Stapkēviča. Par labāko kocēniešu rindās atzina Diniju Pinkuli, kura šoreiz bez punktiem. Rezultatīvākā ar 3 (2+1) punktiem bija Elīna Sirmā, bet 2 (1+1) punkti Evelīnai Caunei. Jau rīt turpat Ķekavā abas komandas spēkosies vēlreiz, spēles sākums pulksten 16.00.

JUGLASCIEMS