"Lekrings" mačā pret irlavniecēm izcīna sezonas pārliecinošāko uzvaru

09.01.2022

lekrings_s_20.jpg

Pirmā no trim šodien paredzētajām ELVI florbola līgas sievietēm spēlēm norisinājās Cēsīs, kur vietējā komanda "Lekrings" uzņēma turnīra tabulas pastarīti "Irlava/Tukums-Slampe". Cēsnieces, kuru labā pa 3 (2+1) rezultativitātes punktiem sakrāja Kate Meldere un Liliāna Jakovicka, guva savu šīs sezonas pārliecinošāko panākumu – 8:2.

 

Cēsīs notika spēle starp komandām "Lekrings" un "Irlava/Tukums-Slampe". Abu komandu pirmajā duelī, kas 9. oktobrī norisinājās Irlavā, uzvaru ar 6:3 svinēja irlavnieces. Atbildes mača rezultātu 6. minūtē ar precīzu metienu atklāja Kate Meldere – 1:0, ar tādu rezultātu noslēdzās pirmais periods. Līdz otrās trešdaļas vidum Liliāna Jakovicka un Betija Raseiceva panāca jau 3:0. 33. minūtē Irlavas komandas nulli no rezultātu tablo ar precīzu metienu nodzēsa Kristīne Andrējeva – 1:3. Pirms pēdējā perioda "Lekrings" atradās vadībā ar 4:1, bet visā spēlē bija pārāka ar 8:2.

 

Balvu kā labākā spēlētāju uzvarētāju sastāvā saņēma Katrīna Dārta Kārkliņa, kuras kontā viens vārtu guvums. Viņas komandas biedrene Betija Raseiceva guva divus vārtus, bet rezultatīvākās ar 3 (2+1) punktiem katrai bija Kate Meldere un Liliāna Jakovicka. Rezultatīvākās starp irlavniecēm ar 2 (1+1) punktiem bija Kristīne Andrējeva, kurai arī tika labākās spēlētājas balva. Cēsu komandai "Lekrings" pēc šīs uzvaras turnīra tabulā jau 16 punktu un kāpiens uz 4. vietu, bet "Irlava/Tukums-Slampe" joprojām bez punktiem un attiecīgi pēdējā pozīcijā.

SF
JUGLASCIEMS