"Talsu NSS/Krauzers" viesos uzvar Rīgas "RTU/Rockets"

15.05.2021

talsi_raitums_21.jpg

ELVI florbola līgas vīriešiem pastarīte "RTU/Rockets" (Rīga) Ķekavā uzņēma komandu "Talsu NSS/Krauzers", kam pirms dažām dienām gandrīz atņēma punktus. Šodien talsenieki vaļības neatļāvās, svinot uzvaru ar 6:2. Ar 4 (1+3) punktiem uzvarētāju rindās izcēlās spēlējošais treneris Artis Raitums.

 

"RTU/Rockets" šīs nedēļas sākumā viesojās pie "Talsu NSS/Krauzers", turklāt minūti pirms pamatlaika beigām rezultāts vēl bija neizšķirts (4:4). Talsenieki gan paspēja gūt vārtus, svinot laimīgu uzvaru ar 5:4. Šīsdienas mačs, kurā laukuma saimnieki bija "RTU/Rockets", notika Ķekavā. Pirmais periods aizritēja bez vārtu guvumiem, bet 27. minūtē rezultātu ar precīzu metienu atklāja rīdzinieks Bruno Jānis Ritums – 1:0. Trešdaļas otrajā pusē pēc Andrejs Šķerberga un Arta Raituma raidījumiem vadības grožus pārņēma Talsu komanda (2:1). Pēdējā perioda sākumā rezultāts vēl bija neizšķirts (2:2), bet turpinājumā "Talsu NSS/Krauzers" guva četrus bezatbildes vārtus un svinēja uzvaru ar 6:2.

 

Par labāko starp uzvarētājiem atzina Arti Raitumu, kurš ar 4 (1+3) punktiem bija arī rezultatīvākais. 3 (2+1) punkti Andrejam Šķerbergam, bet divus golus iemeta Emīls Krūmiņš. Labākā spēlētāja balvu Rīgas komandā saņēma Artūrs Jansons, kura kontā viens vārtu guvums. Pēc šīs uzvaras komanda "Talsu NSS/Krauzers" ar 37 punktiem nostiprinājās turnīra tabulas 4. vietā, bet "RTU/Rockets" ar diviem punktiem atrodas pēdējā pozīcijā, no kuras izglābties vairs nevar.

SF
JUGLASCIEMS